From Floorball Club BFC

Main: Ennakko300912

Vuosipäivää odotellessa

Sunnuntaina 30.9.2012 klo 11:stä eteenpäin Esport Arenassa starttaa toistamiseen BFC:n VI. divaritaival. Kauden avausta on joukkueen keskuudessa odotettu jo pitkään. Avausturnauksessa FC BFC pelaa klo 11 TeleHallintoKeskusta eli THK:ta ja klo 14 SuomenKristillisetSeuraa eli SKS:ää vastaan. Vastustajajoukkueista ei allekirjoittaneella ole mitään havaintoa, mikä useimmiten onkin parempi otteluiden lopputuloksen kannalta.

FC BFC on aloittanut valmistautumisen viikonlopun turnaukseen pelaamalla useamman talviliigapelin todella kovia joukkueita vastaan. VI-divarin vastustajamme ei tule pääsemään lähellekään noiden pelien vastustajiemme tasoa, joten uskon valmistavien otteluiden helpottavan urakkaamme huomattavasti. Talviliigan ja saunaillan yhteenhiomina voimme lähteä luottavaisina tulevaan kauteen.

Joukkueeltamme odotetaan avauspeleissä todella kovaa taistelua ja sitä kautta tulosta maalien merkeissä. Puolustuspaketti täytyy pitää paremmin kasassa kuin talviliigan peleissä ja vihollisen laukaukset pitää pystyä blokkaamaan paremmalla prosentilla. Eniten kehitettävää joukkueella on ylivoimapelissä sekä ratkaisujen hakemisessa. Ylivoimapeli oli välillä todella sekavaa ja vastustajalla on liian usein alivoimalla enemmän paikkoja kuin meillä. Joukkueemme mahdollisia heikkouksia edellä mainittujen seikkojen lisäksi ovat keskittymisen herpaantuminen tai mentaalipuolen asiat. Tosin näihin FC BFC ei ole syyllistynyt joukkueen kapteeniston ollessa paikalla.

Alkavalle kaudelle FC BFC on uudistunut rajusti. Pahimmista hiihtelijöistä ja kännääjistä on päästy eroon ja joukkueen pelaajamateriaali on ottanut aimo harppauksen urheilullisempaan suuntaan. Viikonlopun turnauksessa BFC esittelee kaksi paluumuuttajaa (Tofee ja Jusa) sekä ison kasan nopeita, hitaita, vikkeliä, älykkäitä ja älyttömiä pelaajia - ilman merkittävää järjestystä kentällä rynnivät Teemu, Tomi, Jyri ja Markus.

Uusin ja vanhoin voimin lähdemme estämään vuosipäivän syntymistä. 1.10.2012 tulee nimittäin kuluneeksi tasan vuosi FC BFC:n edellisestä voitosta - millään ja missään sarja- tai kesä/talviliigatasolla. Nyt heti siis pakkaamaan pelikalsarit pelikassiin, mentaalipuolen valmistautuminen alkuun ja muistakaa pitää korkki (lähes) kiinni.

PS: Pelaajien on hyvä myös muistaa että pelaajakortit tullaan hyvin pitkälti kirjoittamaan tämän turnauksen pohjalta.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko300912
Sivua on muokattu viimeksi 29.09.2012 15:01