From Floorball Club BFC

Main: Ennakko310312

Tilastokummajainen

Mutta kaiken kaikkiaan mielestäni ihan mukiinmenevä turnaus. Ensimmäinen peli oli todella hieno ja eiköhän me joukkueena pidetä huolta siitä että kauden lopussa tämä toinen peli jää pelkäksi tilastokummajaiseksi.

Näin toimittaja kuvailee turnausraportissa BFC:n esitystä kauden ensimmäisen turnauksen jälkeen. Vielä tuolloin ei tainnut raportin kirjoittaja tietää, että kummajaiseksi tituleerattu turnauksen toinen peli jäisi tosiaan tilastokummajaiseksi - kauden ainoaksi voitoksi.

Kauden ensimmäistä peliä lukuunottamatta kausi on ollut valtava pettymys ja jo ennen viimeistä turnausta on varmaa, että FC BFC tippuu takaisin VI-divisioonaan kahden V-divisioonassa vietetyn kauden jälkeen. Pettymykset alkoivat jo syksyn harjoittelukauden puolella, jolloin BFC hävisi kaikki kauden kynnyksellä käydyt 3 harjoitusottelua. Tämän jälkeen seurasi tilastokummajainen, eli voitto, mutta tätä seurasikin seurahistorian pisin 12:sta ottelun tappioputki. Putki ei katkennut kuitenkaan voittoon, vaan tasapeliin. Tasapelin jälkeen joukkue on palannut normaaliin päiväjärjestykseensä kahden tappiopelin turvin.

Kevätkauden mittaan joukkueen otteet ovat kyllä parantuneet ja ottelut ovat olleet erittäin tasaisia. Valitettavasti vastustajalta löytyy kuitenkin aina ottelun loppuhetkille se ylimääräinen vaihde, johon BFC:n atleettiset urheilijat eivät pysty enää vastaamaan. Päävalmentaja Anssi Kiviharju on ollut kevään mittaan kuitenkin luottavainen joukkueen nousujohteiseen kehitykseen ja hänen onkin kuultu useaan otteeseen mainitsevan "tätä menoa voitamme kauden viimeisen pelin, kausi loppuu liian aikaisin osaltamme". Kiviharjun lauseessa piileekin turnauksen ainoa ja pääasiallinen tavoite - nyt otetaan se pitkään odotettu voitto - hinnalla millä hyvänsä.

Viimeisessä turnauksessa vastaan asettuu SaVe II ja HuHa. Ensimmäiset kohtaamiset tällä kaudella näitä joukkueita vastaan päättyivät 3-1 SaVelle ja 8-5 HuHalle. Toisin sanoen molemmat ottelut olivat tasaisia jo ensimmäisellä pelikierroksella. Voiton avaimet näihin otteluun löytyvät tiiviistä puolustus- ja maalivahtipelistä. Lisäksi jokaisen kenttäpelaajan on muistettava, että ottelu kestää 45 minuuttia - ei 35, ei 40, eikä 44, vaan 45 minuuttia. Mikäli me muistamme tämän yhden teesin, ei joukkuettamme pysäytä viimeisessä turnauksessa mikään.

Moni pelaaja on todennut kauden mittaan joukkueen olevan kirottu. En osaa sanoa onko näin, saattaa olla. Yksi asia on kuitenkin varmaa: kirous alkoi Masalan areenalta ja se on näin ollen ainoa paikka, jossa se voidaan myös purkaa. Ympyrä sulkeutuu tähän ja jokaisen on heiluteltava taikasauvaansa sen mukaisesti.

Ensi kausi tuo taas mukanaan taas uudet tavoitteet, uuden sarjatason ja uudet haasteet, mutta sitä ennen tehtävänä on päättää kausi 2011-2012 kunniakkaasti saappaat jalassa taistellen.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko310312
Sivua on muokattu viimeksi 18.03.2012 12:34