From Floorball Club BFC

Main: Raportti020208

Simon täydet latingit eivät auttaneet BFC:tä voittoon raitakissoja vastaan!

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa kohdattiin raitakissat, jolle BFC oli hävinnyt kauden aikaisemman kohtaamisen lukemin 4-2. Nyt oli revanssin paikka ja voittoa lähdettiin hakemaan erilaisella taktiikalla mitä yleensä. Tarkoitus oli karvata hieman alempaa ja pyrkiä iskemään vastahyökkäyksistä. Ottaen huomioon joukkueen kapea materiaali turnauksessa, pyrittiin olemaan juoksematta liikaa pallon perässä ja säästämään voimia lauantain ryyppäjäisiin. Oman lisämausteen päivän otteluihin toi parkettilattia. Näytti siltä, että kukaan joukkueen pelaajista ei ollut parkettien partaveitsi, sen verran hyvin allekirjoittanut peloitteli ja paloitteli pelaajat parketin huonoista puolista.

Mutta nyt itse otteluun, joka käynnistyi rauhallisissa merkeissä. Raitakissat hallitsi palloa odotetusti ja BFC keskittyi vastustajan virheisiin ja vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueena pelanneen BFC:n ensimmäinen takaisku-maali näki päivänvalonsa kolmen minuutin pelin jälkeen. Vastustaja pääsi vetämään yllättäen pakin jaloista hyvän vedon kohti ylämummoa ja sepi oli ihan kuutamolla, 0-1 vieraille. 9 minuutin pelin jälkeen taululla komeili jo 0-2 lukemat. Tilannetta en muista mutta, maalin on täytynyt olla pakin virhe tällä kertaa. BCF jatkoi samalla taktiikalla ensimmäisen erän loppuun ja virheiden kyttääminen palkittiin erän viimeisellä minuutilla kun Joakim karvasi pallon itselleen laidassa, vipelsi oikeaa laitaa pitkin maalille ja heitti pallon ylänurkkaan hoki nightin tapaan. Tämän jälkeen tapahtui jotain mitä ei pitäisi tapahtua. Pöytäkirjaan on merkattu pelaaja väärällä numerolla, tässä tapauksessa juuri maalin tehnyt Joakim. Ilkeä tuomari sattuu huomaamaan tämän ja komentaa Jokken jäähylle. Raitakissat pääsee pyörittään erän lopun ylivoimaa, mutta ei saa pahoja tilanteita aikaan. Tilanne 1-2 vieraille ekan erän jälkeen.

Toiseen erään lähdettiin nostamaan karvausta ja hakemaa lisää juoksuvoimaa. Tasoitusmaali saatiinkin kovan uurastuksen päätteeksi tehtyä ajassa 19:08 kun Jussi pääsi tökkäämään Joakimin syötön maaliin lähietäisyydeltä. Vai oliko se näin?! Enivei, tilanne 2-2 ja näyttää hyvältä vielä tässä vaiheessa. Pian tämän jälkeen vastustaja ottaa jäähyn ja BFC pääsee hakemaan johtomaalia. Tilanteita saadaan aikaan mutta laukaukset päätyvät kolmanteen kerrokseen johtuen parketista. Ylivoima jää torsoksi ja tilanne pysyy samana. Peliä on pelattu noin 25 minuuttia kun paukahtaa ensimmäinen nilkka, Björklundin nääs. Tästä johtuen peluutus menee hieman sekaisin mikä kostautuu BFC jäähynä. Raitakissat pääsee kokeilemaan ylivoimaa. Tässä vaiheessa Pohjanmaan poika päättää puuttua peliin ja imee sellasen ”noin puolesta kentästä tulleen vedon” ihan muuten vain, jotta peliin saataisiin edes jonkin verran lisää haastetta. Yv-johtomaali vastustajalle ja erätauolle 2-3 tilanteessa Raitakissojen johtaessa.

Mikko palaa kolmanteen erään mukaan kentälle kipeän koiven kanssa osoittaen suurta sisua. Kolmas erä alkaa kuitenkin erittäin huonosti ja jo ensimmäisellä minuutilla pallo on jotenki ihmeellisesti taas eksynyt BFC:n maaliin, tilanne 2-4 vastustajalle. 5 minuuttia tästä peli näyttää ratkeavan, Raitakissat lisää johtoaan 2-5:een. Taistelu herää henkiin taas kun Joakim ja Jyrki pelaavat hyvin yhteen ja kaventavat tilanteen 3-5:een. Hetken päästä ero kasvaa taas kolmeen maaliin kun Raitakissat tekee jälleen maalin, tilanne 3-6. Jossain vaiheessa kolmatta erää nilkat paukahtavat sekä Jussilta, että Joakimilta. Loppukiri näyttää kaatuvan juurikin näihin nilkkoihin. Toivoa antaa vielä Jussin komea maali kipeästä nilkasta huolimatta. Sepi heittää uskomattoman läpiajon ja Jussi veivaa ilmasta maalin kattoon. Tilanne 4-6. Nämä jäävätkin loppulukemiksi, sillä BFC ei onnistu saamaan lisämaaleja aikaan hyvistä paikoista huolimatta. Tuloksena siis karvas tappio ja muutama loukkaantunut pelaaja. Ja se, että Simon kuudesti laukeava ei lauennut kertaakaan maalien muodossa.

Tähdet:

3* Joakke: Oli melkein jokaisessa maalissa mukana. Nopea ja tappava. Tällaisia lisää joukkueeseen.

2* Lefa: Ehti ampua pari maalia. Harmittavasti katkennut kanankoipi esti lisämaalien syntymisen.

1* Sepi: Uskomattomasta raportista ja yhdestä syöttöpisteestä palkitsen itseäni yhdellä tähdellä. Voiskohan tässä jakaa vielä bonaripisteitäkin?

Pallokeisarit jyräsi laajalla materiaalilla, BFC ja trio-nilkkavaivaiset vailla mahdollisuuksia

Päivän toiseen otteluun lähdettiin iloisin mielin. Oltiinhan ekassa pelissä otettu pataan, muutamalta pelaajalta oli nilkat väännetty nurin ja osa pelaajista oli tehnyt katoamistemput ennen toisen matsin alkua. Mutta mitäs näistä! Jokaista ottelua lähdetään voittamaan ja niin lähdettiin tätäkin. Huonostihan siinä kuitenkin kävi.

Ottelusta lyhyt raportti. Mukana oli siis 7 kenttäpelaajaa, joista kolmella oli nilkka jossain määrin paketissa. Kaksi erää jaksettiin kuitenkin painaa hyvin, vaikka vastustaja olikin niskan päällä alusta asti. Kolmas erä olikin sitten liikaa jo.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli vastustajalle siedettävästi 1-3 BFC:n ollessa kotijoukkue. BFC:n ainokaisen ensimmäisessä erässä teki joukkueen kapteeni, MetalliMikko, hienon vapaalyöntikuvion päätteeksi, Simolle tästä hieno syöttöpiste. Toinen erä oli kans tasaista vääntöä, numeroiden valossa ainakin, sillä kolmanteen erään lähdettiin lukemissa 2-4, Pallokeisareiden johtaessa. BFC:n toisen maalin teki Jyrki ja syöttäjänä toimi invalidisoitunut Joakim. Tämän jälkeen maaleja tekikin enää Pallokeisarit.

Kolmas erä oli murheellinen BFC:n osalta. Se hävittiin tylysti 0-3 ja kaikki nämä maalit tehtiin noin minuutin aikana. Lopputulokseksi jäivät siis lukemat 2-7. Ottelussa jaettiin yhteensä neljä jäähyä, joista kolme meni Pallokeisareille. Vastustaja pelasikin erittäin agressiivisesti, ajoittain sääntöjen rajamailla. Pallokeisareiden onneksi BFC:n ylivoima oli tehotonta eikä maaleja saatu aikaiseksi. Mutta kaiken kaikkiaan, hyvä taistelu invajoukkueelta eli ihan hatunnoston arvoinen suoritus pojat!

Tähdet:

3* Simeoni: Loppuun asti pelaamista koko ajan. Viimeinen sinetti ja puhkeaminen kukkaan kuitenkin jäi näkemättä. Saisi laukoa enemmän! Taisi säästellä pyssyään ;)

2* Miguel: Kapteeni teki sen mitä pystyi. Kavennusmaali oli hienoa katseltavaa!

1* Jörgen: Rikkoi vanhan kirouksen, teki poikkeukselliseti maalin päivän toisessa ottelussa. Hyvää vääntöä läpi ottelun.

Yhteenveto

Ennakkoon odotetuista asioista jäi näkemättä ja toteutumatta molemmat: Lefan huikea maali-iloittelu tyssäsi katkenneeseen koipeen ja sepin unelmat ihka oikeasta nollapelistä kaatui heti ensimmäisillä minuuteilla molemmissa peleissä. Tästä laitettakoon suurin osa flunssan piikkiin.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että perseelleen meni, ja viimeistään nyt saadaan unohtaa nousupaineet 5. divarin suhteen. Mutta toisaalta. Hauskaa kuitenkin oli, ja sehän se pääasia pitäisikin olla. Eli kiitos kaikille, jotka olivat Lohjalle eksyneet! Ja niille, jotka eivät sinne jaksaneet vaivautua: Haistakaa paska!  Mutta joo, hommat jatkuu taas parin-kolmen viikon päästä ja silloin uusin kujein. Tästä ei ole taas kuin yksi tie, ja se tie on....aika näyttää...

-kekkonen-

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti020208
Sivua on muokattu viimeksi 05.02.2008 01:23