From Floorball Club BFC

Main: Raportti021113

Kauden 2013-2014 kolmannesta turnauksesta ei paljon raportoitavaa jäänyt. Liekkö TV-kameroiden paineet ollut liikaa BFC sotureille kun tuntui ettei kukaan oikein päässyt omalle tasolleen ja kokonaisuudessaan joukkueena esitys oli ala-arvoinen.

Ensimmäinen ottelu lohkojumboa vastaan sai karmean alun kun ykköskentän vasenta pakkia vietiin kuin litran mittaa ja tilanne 0-1 kun pelattu vain 11 sekuntia. Tilanteessa 0-2 näkyi valoa tunnelissa kun Markus pelasi vahvaa alivoimaa ja kavensi tilanteen 2-1:een, harmillisesti kuitenkin seuraavassa vaihdossa vastustaja pääsi taas kahden maalin johtoon.

Tästäkin noustiin vielä yhden maalin päähän ja kolmanteen erään lähdettiin 2-3 tappiolla. Erä oli kuitenkin sysimusta ja loppulukemiksi kirjattiin 4-8, näistä BFC:n junnuketju teki viimeisellä minuutilla kaksi osumaa.


Tilanne nollattiin ja toiseen peliin lähdettiin uudella innolla. Alku näytti kuitenkin pahalta kun vastustaja pääsi taas aikaisessa vaiheessa 0-1 johtoon. Tilanne kuitenkin tasoitettiin kun BFC pelasin neljän minuutin ylivoimaa, Anssi laukoi viivalta ja Tofi ohjasi polvenkorkeudelta sisään.

Sitten molemmille joukkueille onnekkaat toiset maalit ja viimeinen erä oli maalivahtien, kumpaakaan ei ohitettu enää kertaakaan ja pisteet tasattiin 2-2 tuloksella.

Tästä turnauksesta ei tähtiä jaella mutta jos joku pitää esiin nostaa niin toisen pelin maalivahti Pertti hoiti ainakin yhden pisteen kotiin viimeisen erän torjunnoilla.


Campo SportCenter tilojen arvostelu:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti021113
Sivua on muokattu viimeksi 02.11.2013 19:36