From Floorball Club BFC

Main: Raportti031211

Katastrofin ainekset!

BFC lähti viime lauantain turnaukseen totutun itsevarmana korjaamaan usean ottelun tappioputkeaan. Mitenkäs siinä sitten kävi, turpaan tuli sitäkin kovempaa. Putoamisuhka on äärimmäisen todellinen.

Avausottelun vastustaja leikitteli kustannuksellamme taululle 0-5 lukemat ja vaikka peli päättyi lopulta 5-8, ei siitä jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Puolustuksemme oli luokatonta, ja hyökkäyspelaaminen vielä luokattomampaa. Ottelun positiivisiin BFC:läisiin kuului Antti Kautttu tehoilla 1+1. Ja siihen ne positiiviset asiat sitten jäikin. Mainittakoon että maalinteko sentään jakautui tasaisesti eri pelaajille.

Toiseen otteluun BFC lähti pahasti siipirikkoisena. Poissa olivat Sami, Robbe, Niko, Anssi, Tero ja Kimi. Siitä huolimatta tai juuri sen takia BFC pelasi pirteämmin. Tulessa oli etenkin joukkueen uusi ykkösketju Sepon ja Joakimin johdolla. Myös Halko sai vihdoin tehtyä kauden avausmaalinsa. Legendaarisesta hyvästä yrityksestä huolimatta käsiin jöi karvas 4-5 tappio.

Palataan vielä Seuraa heitä kommentteihin:

1. Ketju -> Ei osoittanut todeksi sitä väitettä että lahjattomat harjoittelee. Sen verran tahmea oli esitys.

2. Ketju -> Ei saanut sitäkään vähää aikaiseksi hyökkäyspäässä.

3. Ketju -> Pirtein kaikista ;) No ei vaiskaan peli oli samanlaista paskaa kuin muillakin ketjuillamme.

Sitten tähdet:

3 = Antti Kauttu: Ylitti oman tasonsa ja herätti joukkueen taisteluun avauspelissä. Toisessa pelissä näkymätön, joten suuret virheet jäivät pois.

2 = Seppo Myllymäki: Tähdet voisi antaa myös Joakimille, mutta Sepon nousu otteluiden välillä on tällä kertaa tähtien arvoinen suoritus. Seppo luovutti ensimmäisesssä pelissä maalissa ollen pettynyt niin omaan peliin kuin ennen kaikkea koko joukkueen suoritukseen. Toisessa pelissä Seppo oli maalinedustan herra. Tehot 2+1. Härkä!

1 = Vilho Putkonen: Piti joukkuetta mukana toisessa matsissa. Tarviiko muuta sanoa?

Joten ei muuta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä ;)

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti031211
Sivua on muokattu viimeksi 06.12.2011 16:48