From Floorball Club BFC

Main: Raportti071007

FC BFC:n historian ensimmäinen piste!

FC BFC - Makkabi 5-7

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä Makkabin hallittua peliä lievästi. Joukkueemme selvittyä alun painostuksesta, kakkoskenttä sai painetta vastustajan päätyyn. Sacha syötti hienosti hyökkäyskulmasta Jykälle, joka laukoi upeasti suoraan syötöstä BFC:n johtoon. Tämän jälkeen vastustaja sai kuitenkin taas hieman painetta ja teki pari maalia siirtyen 1-2 johtoon. Tämän jälkeen allekirjoittanut tasoitti pelin enemmän tai vähemmän hienolla vanhanaikaisella. Pian tasoituksen jälkeen vihulainen teki jälleen johtomaalin. Kolmosketju ei tästä tasoitusmaalista kuitenkaan masentunut vaan sai paineen vastustajan päätyyn. Isokokoinen snaipperimme Pesonen sai kurotettua pallon Jr. Ottelalle, joka nosti läheltä ylös ja peli oli taas tasan. Tässä vaiheessa pelattiin jo toista erää.

Toisen erän loppupuolella nähtiin pelin hienoin maali. Ykkösketjun sentteri Simppa eteni vasenta laitaa pitkin, josta laukoi upealla rannelaukauksella pallon takayläkulmaan. Tämän jälkeen Valtteri vei tarkalla kiertorannarilla joukkueemme kahden maalin johtoon Jykän syötöstä. Valitettavasti vihulainen pääsi kuitenkin vielä tasoittamaan ennnen erän loppua ja näin toisen erän jälkeen BFC johti peliä maalein 5-4.

Kolmas erä oli sitten joukkueemme kannalta surullinen. Makkabi iski kolme maalia ja voitti pelin näin ollen 5-7. Pääsyynä takaiskuihin oli joukkeemme neljä jäähyä, joista kaksi tuli maastapelaamisesta ja yksi jostain?. Neljäs jäähy tuli kaksi minuuttia ennen loppua, kun allekirjoittanut turhautuneena päätti taklata vastustajan pelaajan laidan yli. Taklaus onnistui, mutta se palkittiin valitettavasti kakkosella ja näin peli oli lopullisesti menetetty. Valitettava tappio siis avausmatsissa.

FC BFC:n kolme tähteä (sovitaan, että eniten tähtiä saanut palkitaan kauden lopussa):

*** Jyrki Laine (tehot 1+1)
** Seppo Myllymäki (pelasi huomattavasti vastustajan maalivahtia paremmin)
* Simo Huotilainen (ylänurkkalaukaus)


FC BFC - Tenu 5-5

Tähän otteluun olimme saaneet mukaan myös valmentajamme, joka oli jo toipunut edellisillan sekoiluistaan. Peli alkoi kuitenkin heikosti ja vastustaja pääsi tekemään helposti ottelun avausmaalin. Tämän jälkeen allekirjoittanut iski tasoituksen kuin varkain, otin haltuun Jyrkin vyötärönkorkuisen lättysyötön ja etenin väkisin kohti maalia ja lauoin maalivahdin kautta pallon maaliin. Tahtomaali. Heti maalimme jälkeen vastustaja pääsi jälleen maalintekoon ja siirtyi johtoon. Joukkueemme ei kuitenkaan luovuttanut vaan itse etenin laidalta keskelle ja tasoitin perinteisellä kiertorannarilla tilanteen kahteen kahteen. Pian tämän jälkeen Tenu siirtyi kuitenkin jälleen johtoon. Allekirjoittanut kuitenkin tasoitti Jykän upeasta syötöstä tilanteen ja näin ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasatilanteessa.

Toinen erä alkoi joukkueeltamme hyvin ja Jr. Ottela iski kaukolaukauksella joukkueemme johtoon. Kyseessä oli joukkueemme nuorisokaartin edustajalta jo toinen maali turnauksessa. Tämän jälkeen vihulainen kuitenkin otti pelin haltuunsa ja siirtyi 5-4 johtoon, ja kyseisistä lukemista siirryttiinkin toiselle erätauolle. Erätauolla valmentajamme painotti karvauspelin tärkeyttä, mikä mielestäni paranikin kolmannessa erässä.

Pelillisesti kolmas erä oli tasaista puurtamista, jossa molemmat joukkueet koittivat välttää virheitä. Kolmannen erän puolivälissä valmentajamme Janne Kumpuniemi otti aikalisän ja tiivisti kokoonpanoa kahteen ketjuun. Tämä ilmeisesti kannatti, koska ykkösketjun sentteri Simppa iski hienon tasoituksen ohjaamalla joukkueemme duunarin Antti Halon upean syötön verkon perukoille. Vastustaja sai vielä huippupaikan voittomaalin tekoon, mutta maalivahtimme Sepi torjui ja näin peli päättyi tasatulokseen 5-5.

Kolme tähteä:

*** Jussi Sulin (pakko oli laittaa itselleni, koska kai kolmella maalilla ne on ansaittu, kun ei vielä vastustajien maalienkaan aikaan ole kentällä)
** Jyrki Laine (Jyrkiltä taas hienoja syöttöjä ja tehot 0+3)
* Antti halko (kaksi syöttöpistettä ja hyvää duunia)


Sulinin Jussi päättää yllättävästi ratkaista itse (kai nyt, ei Jykä ois kuitenkaan pistänyt tosta sisään ;) ).... tosin ei pistäny Jussikaan :-P

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti071007
Sivua on muokattu viimeksi 11.10.2007 10:14