Floorball Club BFC
Raportti 110312

Märkä päiväuni ei toteutunut. Saldona kaksi tappiota kotiturnauksesta.

Sunnuntai aamuna kukko ei sittenkään laulanut BFC:lle, vaan joukkue jatkoi niukkojen tappioiden harjoittelua. Joukkue taisteli ihan mallikkaasti molemmissa matseissa, mutta käteen jäi tai oikeastaan otsaan jäi ainoastaan se perinteinen kyrpä, ei mitään muuta.

Ensimmäisessä matsissa vastustaja (TeKE) päästettiin 3-0 karkuun, kunnes alkoi myös meidän maalinteko onnistua. Saatiin pari maalia aikaiseksi, ja sen jälkeen vielä yhdet maalit molemmille, tilanne 4-3. Jossain 3. erän aikana tuli sitten epäselvä tilanne, jossa vastustaja pääsi tällään keskeltä ja veto osui ylärimaan, josta se pomppas maaliviivalle. Takana seisonu tuomari (ainaki 9 metrin päässä) näki tilanteen niin, että pallo ylitti maaliviivan. Maalivahti oli tosin tästä hyvin paljon eri mieltä. Noh, 5-3 vastustajalle ja tästä ei enää noustu. Loppunumerot 6-3. Kaiken kaikkiaan, hyvä nousu, mutta lerpahti juuri ratkaisevalla hetkellä.

Toisessa matsissa jatkettiin samalla kokoonpanolla ja vastassa oli Liigavarpaat. Matsi alko hyvin, molemmat teki maaleja ja tiukkaa oli. Eka erä tais olla 2-2. Ja toisessa jatkui sama tahti, tais olla kahden erän jälkeen 4-4. Erätauolla kaikki oli sitä mieltä, että nyt tää hoidetaan. Sitten astui kuvioihin perinteinen BFC tarina. Hetkessä kaverille annettiin kolme neljä maalia siimaa, ja paskat alko olla housuissa. Noh, vielä noustiin taisteluun mukaan, pari maalia meille. Sen jälkeen taas räikeä tuomarivirhe. Tärkeä kavennusmaali hylättiin, syy: Sulinin pojalla liian korkea mela maalin edessä, jolla se sai sutaistua pallon verkkoon. Lopussa otettiin erikoiskenttä vielä kentälle, mutta vastustaja upotti tyhjään maaliin loppulukemat 9-6.

Pisteistä en tiedä kuka niitä teki, toivottavasti kaikki, joten mitään erityishehkutteluja ei saa kukaan pelaaja, tuskin niitä kukaan odottikaan. Tähdet menevät Sotkan Santulle ja Säilynojalle Keijolle, jotka kannustivat huikealla tavalla BFC:tä. Molemmat taisivat olla jopa selvinpäin tällä kertaa.

Jeps, mutta tähän turnaukseen ratkesi sitten BFC:n putoaminen. Surullista, totta, mutta myös helpottavaa. Nyt ei tarvi enää murehtia tulevaa. Tästä alkaakin sitten jälleen uusi tarina, ja niistä seikkailuista BFC:n satusedät tulevat kertomaan vielä huikeita tarinoita lapsille ja lapsen lapsille. Hyvää alkavaa kevättä kaikille!