From Floorball Club BFC

Main: Raportti111107

BFC jäi pisteittä huonojen esitysten jälkeen

Sunnuntain ottelut päättyivät molemmat murskalukemin vastustajan eduksi. Lopputuloksilla ei näin huonojen esitystysten jälkeen ole mitään merkitystä. Otteluista on vaikea löytää mitään hyvää, joukkueen yhteispeli oli sekaisin ja siihen kun vielä lisätään iso määrä henkilökohtaisia virheitä, ei voi voitosta edes haaveilla.

Läpi molempien otteluiden yhdessä sovittuja asioita ei noudatettu. Esimerkiksi puolustajien pitää pysyä kiinni hyökkääjässä myös keskialueella jne. Meillä on muutama yksinkertainen taktinen asia sovittuna, ja ne on sovittu ajat sitten ja moneen kertaan käyty läpi, en voi käsittää miksi sitä ei noudateta. Ehkä selvin esimerkki kurinalattamuudesta on tilanne toisesta ottelusta, jossa saimme kaksi jäähyä. Vastustaja sai hyvästä paikasta vapaalyönnin, sovitun kuvion mukaan KAIKKI menevät muuriin, kolme viidestä meni ja kaksi liian lähelle. Hienosti kyllä selvitimme alivoiman!

Olemme keskustelleet ajoittain onko toimintamme menossa liian vakaavaan suuntaan ja onko hauskuus katoamassa. Siitä ovat varmaankin kuitenkin kaikki samaa mieltä että hauskuus oli kaukana eilisistä otteluista. Nyt on kaikkien aika miettiä miten tästä noustaan ja saadaan peli-ilo takaisin, sen kun löydämme olemme jo melkein voittava joukkue.

Tästä on tie vain ylöspäin, luovuttaminen ei ole tälle joukkeelle vaihtoehto!

Otteluiden tähdet:

Kolmen tähden kuningas:
Kahden tähden kova jätkä: Maalivahtimme Seppo
Yhden tähden tunnustus: Alivoimapeli

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti111107
Sivua on muokattu viimeksi 12.11.2007 23:46