From Floorball Club BFC

Main: Raportti120113

Vuosi käynnistyi vauhdikkaasti Myllypurossa

Helsingin seudun kuudennen divisioonan vitoslohko käynnistyi uudestaan joulutauon jälkeen kahdella ottelulla. Iltaotteiluissaan BFC kohtasi ensin CYKO:n ja päivän viimeisessä ottelussa THK:n.

Ensimmäinen ottelu alkoi vauhdikkaasti ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla. BFC osui tolppaan ja vastustaja putsasi korkealla mailalla maalivahdinalueelta tuomarikaksikon huomaamatta. Tuomarityöskentelystä huolimatta BFC siirtyi johtoon Juuso Niemisen hienolla rannelaukauksella yläkulmaan. Läpiturnauksen vahvasti pelannut Juuso avasi näin arvokisojen maalitilastonsa tärkeään paikkaan. Muutamaa minuuttia myöhemin pääsi vastustaja tasoittamaan vapaalyönnistä BFC:n nukkuessa huolella. Ennakossa hehkutettu Muna-Ilkka pelasi taas hyökkääjänä päästen pari kertaa veto paikkaan ja kerran jäähylle. Ylivoiman aikana nähtiin hieno lätty läpikentän ja siitä one-timer maalinperukoille ja tilanne 1-2.

BFC painoi lopussa vahvasti vastustajan päähän mutta vedot ja ratkaisevat syötöt jäivät heikoiksi kunnes pelipaikalle yksityislautalla saapunut Jokke napautti erittäin tarkasti alakulmaan ja tasoitti kun peliä oli jäljellä kolme minuuttia.

Vielä ennen loppua Viiksetön- Jyri pääse yksi läpi maalin sijaan Jyri löytyi naamalleen kaatuneena ilman toista kenkää ja mailaa. Ei jäähyä, ei rangaistuslaukausta. Näin peli päättyi numeroihin 2-2. Ottelun jälkeen valmentaja Kiviharju oli kaksijakoisin tunnelmin: " Toisaalta harmittaa että emme voittaneet ottelua joka olisi pitänyt ehdottamasti hoitaa, mutta hyvä taistelu lopussa ja nousu tasoihin näytti että joukkueessa on oikeanlaista energiaa. Tästä on hyvä lähteä seuraavaan peliin joka tullaan varmasti klaaraamaan isoin lukemin.

Toiseen otteluun varmistaakseen isonumeroisen voiton Kiviharju muokkasi kokoonpanoa lisäämällä Jussi Sulinin kakkoskentän laitaan ja siirtämällä varakapteeni Taposen kakkospuolustuspariin Teron vaihtaessa paikkaa päittäin Ilkan kanssa.

Ottelu eteni alusta loppuun vahvassa BFC:n hallinnassa vaikka maalivahtina tarkasti pelannut Jussi Kumpuniemi oli jo paskoa housuun kun THK tasoitti 1-1:n. Tätä ennen Kristian Af Heurlin oli avannut maalihanat palattuaan tähän turnaukseen pitkän loukkaantumisen jälkeen. THK:n pyristelyt jäivät yhteen maaliin BFC:n tehdessä yhdeksän lisää. Näistä kaksi ylivoimalla ja ottelusta taas vahva 100% ylivoimatehokkuus.

Yhteenvetona voidaan sanoa että kauden ensimmäinen puolisko joka loppui päivän ensimmäiseen otteluun oli onnistunut mutta parannettavaa jäi vielä jonkinverran. seitsemän voittoa, tasapeli ja tappio piti BFC:n läpi ensimmäisen puoliskon kärkipaikalla. Toinen kierros siis alkoi vakuuttavasti 10-1 voitolla.

  • Juuso Nieminen. Erittäin vahvaa puolustuspeliä ja kaksi hienoa maalia.
  • Ylivoimapeli. Kuvio toimi hyvin ja kaksi maalia kolmesta mahdollisuudesta.
Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti120113
Sivua on muokattu viimeksi 14.01.2013 09:30