From Floorball Club BFC

Main: Raportti130413

FC BFC on kauden 2012-2013 mestari!

FC BFC nappasi himoitun Etelä-Suomen VI-divisioonan 3. lohkon mestaruuden viime viikonloppuna pelatussa kauden viimeisessä osaturnauksessa. FC BFC pelaa siis ensi kaudella kovaakin kovemmasta V-divisioonan mestaruudesta. Mestaruus varmistui jo aamun ensimmäisessä pelissä, kun Uglyes kaatui vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen 5-4. Vielä kauden viimeisessä pelissä BFC teki pesäeroa muihin kaatamalla CyKon 5-3. Molemmissa peleissä ratkaisun pääarkkitehtinä toimi median ristimä "junnukenttä", joka teki puolet kaikista maaleista. Myös maalin suulle palannut Seppo Myllymäki täytti oman paikkansa ja ansaitsi joukkueen vankkumattoman luottamuksen.

- "Ei voi kun ihailla näiden jätkien työmoraalia ja sitä raa'an työn määrää, jonka jokainen on sitoutunut tekemään. Pitkä matka ollaan yhdessä tultu ja tulos näkyy taululla. NYT NAUTITAAN!", Mikko Melkkilä kommentoi heti ratkaisuottelun päätyttyä.

Joukkue koki kauden aikana sekä ylä että alamäkiä. Kausi alkoi kaikkien sarjojen osalta loistokkaasti, kun BFC oli matkalla mestaruuteen sekä arvokisoissa, alue-divisioonassa että Espoon piirisarjassa. Tammikuu kuitenkin käänsi kurssin, kun joukkue kykeni voittamaan ainoastaan 5 peliä yhdeksästä. Kaikki tiesivät, että mestaruuteen tarvitaan enemmän.

- "Viimeistään tammikuussa tää porukka hitsaantui yhteen, kun koettiin myös tappion karvasta kalkkia, mitä kilpaurheilu parhaimillaan on. Ilman tappion kitkeryyttä et osaa nauttia voiton makeudesta. Se on koko tän homman juju ja tää joukkue oppi sen nopeemmin kuin kukaan muu. Siinä on meidän salaisuus", Jyri Airinen kommentoi pukukoppikäytävällä.

Summerin pysäyttäessä digitaalit aikaan 45:00 oli joukkueen ilo ylimillään. Varusteita siellä täällä, Queen soi kovaäänisistä ja joukkue huudatti kotiyleisöään kentän laidalla. Lopulta kapteenisto pääsi vielä korkaamaan Espanjalaiset Cavat, jota muuten champánjeksi kutsuttiin aina 1986 asti, kunnes Espanja liittyi EU:hun ja nimen käyttö sallittiin vain Ranskalle. Tämä pullokäymisellä valmistettu kuohujuoma hiveli pelaajien kieliä ja kuplissa tuntui pirskahteleva sivumaku - mestaruus!

Mestarit kaudella 2012-2013

Maalivahdit

 #31 Taponen Ilkka	
 #39 Kumpuniemi Jussi
 #69 Myllymäki Seppo

Puolustajat

 #4 Nieminen Juuso	
 #8 Partti Tomi	
 #13 Ottela Tuomas	
 #29 Kiviharju Anssi	
 #31 Taponen Ilkka (A)	
 #66 Kauttu Antti	
 #71 Solkinen Teemu	
 #80 Kallio Tero	
 #91 Paalosmaa Pekka	

Hyökkääjät

 #6 Antman Joakim	
 #7 Mustonen Markus	
 #9 Af Heurlin Kristian	
 #10 Melkkilä Mikko	
 #11 Laine Jyrki (C)
 #18 Riisalo Pekka	
 #44 Hagelberg Christoffer	
 #55 Airinen Jyri	
 #68 Sulin Jussi	
 #77 Halko Antti	

Joukkue juhlii mestaruutta omissa oloissaan myöhemmin keväällä järjestettävässä nousugaalassa, joka on seurahistorian järjestyksessä toinen. Suit up!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti130413
Sivua on muokattu viimeksi 16.04.2013 20:44