Floorball Club BFC
Raportti 131013

Yleistä: Viimeksi kun turnaus oli Myllypurossa joukkueemme ympärillä kiehui. Sarjajohdosta huolimatta joukkueen pitkäaikainen pelaaja-valmentaja-yleinen häröilijä Seppo ”Sepi” Myllymäki oli jätetty pelaavan kokoonpanon ulkopuolelle kenties pelillisistä syistä. Herra Myllymäki itse tosin uskoi että tämä oli nykyisen valmentajamme salajuoni ja jopa jonkinlainen fantasia saada voimakastahtoinen Myllymäki ulos joukkueesta :D Tästä kiivastuneena Sepi ei enää joukkueessamme pelannut viimeistä ratkaisevaa turnausta lukuun ottamatta. Pahat kielet kuitenkin kertovat että Seppo yritti päästää pallon tahallaan maaliin vikassa turnauksessa jotta nousumme vesittyisi, mutta hänen jo kangistuneet ”hanskakädet” eivät liikkuneet pois pallon tieltä ja näin nousu varmistui. Näin tämä vähemmän kaunis kappale BFC:n historiassa sai lopullisen sinetin Sepon jäätyä taka-alalle seuran toiminnasta. Ja sitten asiaan:

eka peli: VSS II:n piti etukäteen ajateltuna olla sotureillemme pelkkä suupala ja siksi se myös osoittautui näin jälkikäteen ajateltuna. Helpohko 7-1 voitto siis tuloksena. Vastustajalle pitää antaa tunnustus uhrautuvasta puolustuspelistä ja ennen kaikkea laukausten peitosta. Myös heidän maalivahtinsa oli hyvää tasoa. Tässä ottelussa kunnostautui erityisesti kakkos- ja kolmoskenttä, pappaketjun tehojen jäätyä vielä vaatimattomiksi. Parempaa oli kuitenkin luvassa. En muista hyökkäyspään tehoista sen enempää, mutta olisikohan ainakin Markus tehnyt 2 maalia ja Tofille ja Jokelle kertyi myös varmasti enemmän kuin yksi pinna. Eli tutut ratkaisijat tällä(kin) kertaa. Maalivahtimme torjui myös tasaisen varmasti, sikäli kun torjuttavaa nyt hirveästi tuli.

toka peli: Toisessa pelissä vastaanasettunut Maski herätti joukkueessamme pelonsekaisia tunteita. Tämän raportin kirjoittajakin nautti tauolla täysin ansaitun French Dog + ranskikset + limppari yhdistelmän, jotta saisi vähän ruista ranteisiin Maskin isokokoisia pelaajia vastaan kulmavääntöihin. Tämä kannatti. Pappaketju oli muutenkin vireessä tässä ottelussa 4 maalillaan. Myös Tofi taisi tehdä kaksi tärkeää maalia. Puolustuspäässäkin pärjättiin hyvin, vaikka 5 maalia omiin menikin. Päästetyille maaleille veskari ei mahtanut mitään. Vastustaja rankaisi paikoistaan surutta ja siksi peli pysyi tiukkana loppuun saakka. Ehkä selvisimme turhankin helpolla, kun vastustajan ”idän pikajuna” numero 7 ei tätä peliä pelannut. Ehkä hän juoksi itsensä uuvuksiin avausottelussa, kuka tietää :)

3* French Dog ateria

2* Joukkueenjohtaja Halkon salaperäinen visiitti ottelujen välissä. Kukaan ei vieläkään tiedä mistä mies haki mentaalienergiansa toiseen otteluun.

1* Vastustajan aina-niin-ihana kuumentuminen Maski –ottelussa. Sitä peliä oli ilo pelata.

Ja lopuksi päätetään Tamin sanoin: Kaikille BFC-Sotureille, heidän leideilleen ja rakastajattarille, aurinko paistaa teille aina kuten aurinkokuninkaalle konsanaan. Ja kaikki kitisijät ostakaa one-way ticket to AC Haki Red tai jonnekin muualle jos Marttin ei teitä sinne hyväksy. Nyt on pakko lopettaa tää paskanjauhaminen :D