From Floorball Club BFC

Main: Raportti131111

Totinen tarina

Isänpäivän saldo BFC:n osalta Tapiolasta: kaksi kovaa ottelua, kaksi niukkaa tappiota, ensin 2-4 ja sitten 4-5.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui vanha tuttu Liigavarvas, joka tiedettiin olevan hyvin puolustava joukkue. BFC pääsikin hallitsemaan palloa yllättävän paljon ja tämä osoittautui ongelmaksi, kukaan ei oikein tiennyt mitä pallolla tehdä! Kun sitten pallo jossain vaiheessa menetettiin, iski vastustaja todella nopeasti vastaiskuilla maalit. 0-2 tilanteessa mentiin aivan toisen erän loppuun saakka kunnes Lefa pääsi avaamaan BFC:n maalitilin kun erää oli jäljellä enää 1 sekunti. Tästä innostuneena BFC lähti kolmanteen erään hakemaan peliä tasoihin, mutta lähemmäksi ei päästy kuin 2-3 vaikka ratkaisua haettiin pelin lopussa ilman maalivahtia ja erikoiskokoonpanolla. Loppulukemat kirjattiin siis 2-4. Huomionarvoista on että BFC:lle vihellettiin neljä kahden minuutin rangaistusta, vastustajalle ei yhtään. Varsinaisia yv-maaleja Liigavarvas ei tehnyt mutta kaksi maaleista tuli heti ylivoiman päätyttyä.

Tunti taukoa ja taas mentiin, tällä kertaa Vilho maalissa. Vastaan asettui sarjan kärkipaikalta Ranko II, jonka maaliero ennen turnausta lupaili kovaa puolustusta ja hyvää viimeistelyä. Ottelun alku lähti tasaisesti liikkeelle kunnes Ranko pääsi rankaisemaan BFC:n virheistä ja ensimmäiselle tauolle lähdettiin 0-2 tappioasemasta. Tästä ei masennuttu vaan toiseen erään lähdettiin pelaamaan omaa peliä, joka kantoi hedelmää kun BFC vei erän komeasti nimiinsä lukemin 2-1.

Kolmannessa erässä haettiin vimmatusti tasoitusta. Vastustaja kuitenkin iski ensin kaksi maalia ennen erän puoliväliä ja lukemat taululla jo ratkaisevan tuntuiset 3-5. BFC pääsi kuitenkin ylivoimalle ja ykköskenttä ei aikaillut kun Sami iski kavennuksen upealla laukauksella ylänurkkaan. Muutama minuuttia myöhemmin sama mies asialla, tällä kertaa ranteella ja tilanne tiukka 4-5. Loppuminuutit BFC haki rohkeasti tasoitusta, jälleen kuudella pelaajalla mutta vastustaja blokkasi kaikki yritykset ja maalin tappio oli tosiasia.

Kokonaisuutena BFC:n peli oli selvästi parempaa kuin edellisessä turnauksessa joten tappioista huolimatta peleistä jäi parempi maku ja joukkueen suunta on oikea.

Turnauksen tähdistö:

1. Sammy: #44 oli pisteiden valossa joukkueen paras, osallisena 2/3 BFC:n maaleista.

2. Vilho: kauden paras peli Vilholta, piti BFC:tä mukana pelissä etenkin kolmannessa erässä kun haettiin rohkeasti tasoitusta ja oma peli hieman aukesi.

3. Tero: hyvää puolustamista ja upea kavennusmaali toisessa ottelussa josta taka-ajo lähti käyntiin. Tuli välillä naama edellä laidan yli mutta jatkoi rohkeaa ja ennakkoluulotonta peliään.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti131111
Sivua on muokattu viimeksi 13.11.2011 18:18