From Floorball Club BFC

Main: Raportti150214

Kaksijakoista asiaa..

Kauden seitsemäs ja viimeisen kolmanneksen aloittanut turnaus Myllypuron lähiöiden keskellä alkoi keskikastin väännöllä MasKia vastaan.

Vääntö ja fyysisyys olivat nostettu esiin ennakossa. Vastustajan isokokoinen hyökkäyskalusto tulikin kovaa päälle ja kärkikynääkin löytyi yhdeltä karpaasilta. Tilanne pysyi kuitenkin tasan BFC:n paketin pysyessä kasassa vaikean alun jälkeen.

Sitten aukesi.

Ilen irtiotto puolustus-alueella, nopea päässälasku (pallon lentorata, ilmavirtaus etc..) + Mikko S:n liike paikkaan X = kauden kenties komein osuma?? Pallo siis ilmasta Mikon toimesta ylärysään ja BFC johtoon.

Jatkoa seurasi, kun pallo löytyi jälleen MasKin maalista. Kaikista vaarallisin johto(?) palloilupelissä oli isketty taululle. Tästä eteenpäin alkoikin tilastomiehen kynä sauhuta pöytäkirjaan siihen tahtiin, joka tarkoitti meille alivoimaharjoituksia. Tarkkaa muistikuvaa ei siinä rumbassa ollut, monta kertaa penkillä oltiin, mutta tilanne oli lyöty kuitenkin tasoihin kun kakkoset oli kärsitty.

Tilannetta ei jääty sen pahemmin murehtimaan ja johto-asema otettiin väkisin takaisin. Pallonhallinta rauhoittui selvästi toiseen johtopaikkaan ja jäähypenkki jätettiin rauhaan. Loppulukemat voitolliset 6-3 takasivat hyvät lähtökohdat toiseen otteluun. Henkinen kantti oli kestänyt.

Ennakossa ei ollut muistikuvaa päivän toisesta vastustajasta, ja se tulikin sitten samalla selväksi. US FM:n taajuudet oli jälleen viritetty kuosiin ja kuokkaahan siinä tuli. Miksi näin? Hyvä ensimmäinen ottelu takana, lyhyt tunnin tauko ja keskittyminen kunnossa. Tofin poisjäänti sekoitti hieman hyökkäyspään paikkoja, mutta se ei hommaa kaatanut. Pelitapa vs. pelitapa tuntui olevan jälleen liikaa, vaikka variaatioita muutettiinkin pelin aikana. Hyökkäyspäässä tuntui että ratkaisuihin vaaditaan valtava määrä energiaa ja sitä kautta rentous onnistumisiin pysyi kadoksissa. Puolustajat ottivat selvässä tappio tilanteessa jo myös riskejä, josta vastustaja rankaisi armotta. Viisikon tasapainoa ei ollut riittävästi. Toki kunnia myös vastujalle, joka pelasi jälleen meitä vastaan parhaimillaan, siltä ainakin tuntui.

Loppulukemat 7-2 ja saunaan..

Kaksijakoinen turnaus tällä kertaa, mutta sarjassa tilanne näyttää hyvältä. Sijat 3 ja 4 ovat otettavissa loppukaudesta, mikä ei kuullosta lainkaan hullummalta. Toki toinen sijakin on vielä teoriassa saavutettavissa, mutta paineita se ei enää aiheuta.

Tähdet sitten.

Ile: Hoiti puolustuksessa varmasti, mihin totuttu. Kruununa mainittu ilmasyöttö. Jätti sämpylän kylläkin ostamatta..

Mikko S: Molemmissa otteluissa hyvää peliä. Pallottomana teki itselleen tilaa ja pysyi pelin alla säntillisesti. Iski ainakin kaksi osumaa.

Pete: Itse teksissä ei mainintaa, tähän sitten. Ensimmäiseen peliin torjuntoja, jotka pitivät johtoaseman mahdollisena ja joukkueen voitossa kiinni. Toisessa pelissä hermo kesti, vaikka välillä kävikin vilske maalilla varmasti sietämättömäksi.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti150214
Sivua on muokattu viimeksi 17.02.2014 17:00