From Floorball Club BFC

Main: Raportti180114

Kivat Kökkelit

Vaihteeksi BFC:n kaikki soturit saapui paikalle ajoissa. Osasyy tähän oli varmasti että VSS II oli heidän ensimmäinen ottelu juuri ennen BFC:n ensimmäistä ja heidän kuvioita haluttiin skoutata tulevaa koitosta varten. Lehtereiltä kuuluikin ennustuksia miten BFC voittaa toisen ottelunsa ilman maalivahtia ja vaikka luistimet jalassa, tiedossa oli siis murskavoitto ja helppoja pisteitä!

Molempiin otteluihin BFC lähti kokoonpanolla:

	1-Kenttä Petri – Jykä (C) – Halko, Teemu – Stobe
	2-Kenttä Tofi – Krisu – Jokke, Anssi – Juuso
	3- Kenttä Pekka R – Make – Tero, Ile – Mikko S
	Maalivahdit: ensimmäinen peli Pete toisessa Tomi

Ensimmäinen ottelu lähti molemmilta joukkueilta varovaisesti käyntiin. SCH III otti kuitenkin ohjat käsiinsä paremmalla pallokontrollilla ja liikkeellä. Suurin osa ensimmäisestä erää käytiin selviytymistaistelua omassa päässä. SCH III saikin ansaitusti avausmaalin tehtyä ja jotain oli tehtävä että BFC pääsisi paremmin otteluun kiinni. Tasoitusta ei tarvittu odottaa kauan kun Make syötti Tero runnoi väkisin tasoituksen. Tämän jälkeen saimme nauttia Halkon huikeasta tsemistä kun hän väkisin murtautui maalintekopaikalle. Vastustajan puolustajalla ei ollut muita vaihtoehtoja kun pelata palloa maalivahdin alueella jolloin hereillä olleet tuomarit vihelsivät tilanteesta rankkarin. Valmentaja päätti laittaa Mikko S ampumaan rankkaria. Mikolta kylmän rauhallinen rannelaukaus etukulmaan ja tilanne oli 2-1. Johtoaseman saatuaan BFC ei enää suostunut alistumaan vaan Jokke tökkäsi Tofin kivenkovan laukauksen riibaudin häkkiin ja teki vielä toisen perään. SCH III yritti vielä kiriä kiinni mutta tällä kertaa BFC:n jo normaaliksi tavaksi tullut ”sulaminen” ei tapahtunut vaan voitto tuli kotiin numeroin 4-2!

Ottelun tähdistö:

*** Pete – Huikeat pelastukset ja varmat otteet takasivat että BFC pysyi ottelun voitossa kiinni
** Jokke – Kaksi tärkeää maalia, josta toinen oli todella hieno yksilösuoritus
* Mikko S – Teki tiukassa paikassa maalin rankkarista, kylmänrauhallisesti

Jännittävän ensimmäisen ottelun jälkeen oli helppo lähteä toiseen, sehän oli jo voitettu ennen kuin se alkoi. BFC painoi peliä vastustajan päätyyn ja kaikilla kentillä oli hyviä maalipakkoja. Ainoasta, mutta todella kauniista maalista vastasi 2-kenttä, kun Krisun hutasi ensimmäinen syöttö yrityksen mutta toisella yrittämällään löysi Anssin laidalta joka näki Tofin maalin takakulmalta, 1-0! Yllättävän hyvin nämä kädettömät ja muutenkin surkeat vastustajat pelasi ja BFC:n pelurit oli ymmällään kun tulostaululla oli 1-0 ensimmäisen erän jälkeen. Eikö tästä tulisikaan ylijuoksu?? Voisimmeko hävitä noille?! Onneksi valmentaja selvensi joukkueelle erätauolla että vastustaja väsyy viimeistään kolmannessa erässä ja sitten juostaan yli. Ja siltä toinen erän alku näyttikin kun Tofin esityöstä Krisu latasi pallon tarkasti ja helvetin kovaa etuyläkulmaaaaan! 2-0 ja voitto näytti varmalta, mutta jostain syystä VSS II pelurit eivät olleet ymmärtäneet tätä vaan yhtäkkiä ottelu oli tasan 2-2. Mitvit!? Ottelun voitto oli lipeämässä käsistä näitä luusereita vastaan! 2-Kenttä oli kuitenkin toista mieltä ja otti takaisin johdon vain minuutin kavennuksen jälkeen. Mutta mitäs vielä, 2.5minuuttia myöhemmin ottelu oli taas tasoissa.

Jännitys oli huipussaan joukkueiden lähtiessä kolmanteen erään. Koko erä peli pyörikin pitkälti vain VSS II päädyssä mutta heidän veskarin game-seiverit piti heitä mukana. Koko matsin hyvin pelannut 2-Kenttä pisti viimeisellä minuutilla kaiken likoon ja pitkän pyörityksen jälkeen Tofi antoi Jokelle vapauttavan syötön josta Jokke vuorenvarmasti laukoi ottelun neljännen ja oman neljännen osuman turnauksessa. Tämä jäi kuin jäikin ottelun voittomaaliksi ja BFC vei pisteet kotiin numeroin 4-3.

Ottelun tähdistö:

*** Tofi – 1+3 tilastoilla näytti esimerkkiä eikä suostunut häviämään
** Jokke – Taas kaksi tärkeää maalia, apina selästä!
* Tomi – Otti ne pallot mitkä pystyi, ne mitkä meni ei voi mitenkään laittaa hänen piikkiin

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti180114
Sivua on muokattu viimeksi 21.01.2014 19:41