From Floorball Club BFC

Main: Raportti190211

Viivästynyt raportti

BFC - RUMA 3-3

Otteluun lähdettiin revanssi mielessä ja Rumien pelityyli oli scoutattu. Ottelu lähti hyvin käyntiin kun meidän kultapoju Sammy osui tolppien väliin jo ensimmäisessä erässä. Peli oli kuitenkin alusta lähtien tiukkaa ja vastustaja huitoi minkä ehti. Kaikkien yllätykseksi niin BFC:lle vihellettiin 2 x 2min jäähyt, juurikin huitomisesta. Kun Rumat huitoi kerralla kunnolla niin BFC huitoi pari kertaa varovasti. Tuomarit taisivat tulla suoraan SM-liigasta, koska niin surkeaa oli heidän toimintansa. Tulevissa treeneissä tulemmekin harjottelemaan tätä "kerralla kunnolla" tapaa. Vaikka BFC pääsi kahden maalin johtoon niin Ruma kampesi viimeisessä erässä tasoihin. Rumien keskialueen sumppu ja viisikkopuollustus oli myrkkyä BFC:n sotasuunnitelmalle joka perustuu vastaiskuihin.

Stoben hyvät otteet kentällä huomattiin ja hän merkautti tehot 1+1.

BFC - TKB 3-4

Tasapeli alla, josta se tunnettu p-maku jäänyt suuhun lähdettiin toiseen koitokseen. TKB lähti otteluun tuorein jaloin ja saimme kuravettä niskaan jo parin minuutin pelin jälkeen. Ajassa 10.17 ottelu oli jo TKB:lle 0-2. Tästä suivaantuneena ykköskenttä kehiin ja jokke - sammy valiopari iski 30sekunttia TKB:n osumasta tilanteeksi 1-2. Sama tanssipari teki myös tasoituksen toisessa erässä. Kolmannessa erässä loppui puhti BFC:n ryminäryhmästä ja TKB:n tuoreet jalat näkyivät tulostaululla. Tasoitusta yritettiin loppuun asti, maalivahti ulos ja erikoiskoostumuksella, mutta mikään ei tällä kertaa onnistunut. Tiukka häviö ja pisteittä ulos.

Erityismaininta ykköskentälle joka piti BFC:n pään pinnalla melkeen loppuun asti. Sammyn ja Joken cha-cha tuotti tehot 2+3.

Erityismaininta muiden ketjujen kiikaritehoille + jäähyilyt.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti190211
Sivua on muokattu viimeksi 02.03.2011 11:33