From Floorball Club BFC

Main: Raportti201110

TKB-BFC

Avausottelussa kohtasimme TKB:n, joka oli ennen ottelua lohkossamme eniten maaleja tehnyt joukkue. Vastustajan hyökkäysvoima jäi ottelussa odotettua vaisummaksi ja vaikka joukkueemme olikin ottelussa lievässä alakynnessä, oli meillä paljon hyviä maalipaikkoja.

Ottelu meni kauttaaltaan niin, kuten ennakossa arvioitiinkin. Karkasimme jo 3-0 johtoon ykkösketjun miesten tehdessä maalit, joista kaksi merkattiin Samille ja yksi Jokelle. Jokella oli vielä varaa tuhria rankkarikin, mutta hänhän tunnetusti osuukin vain virallisissa rankkarikilpailuissa. 3-0 johdossa joukkueemme hieman tuudittautui varmanoloiseen johtoon ja hyvänä herätyksenä vastustaja kavensi 3-1een tilanteessa, jossa koko viisikon paikat olivat hieman hakusessa. Kolmannessa erässä joukkueemme oli ajoittain aikamoisen pyörityksen edessä ja valmentaja-Seppo reagoi erän lopulla tähän ottamalla aikalisän. Erikoisviisikon ei kauan tarvinnut kentällä kärvistellä, kun TKB kavensi jo 3-2een ja teki pelistä jännittävän. Viimeisillä hetkillä kuitenkin BFC:n kokenut kaarti hoiti pallot tyylikkäästi pois omasta päästä ja näin pisteet jäivät ansaitusti BFC:lle lukemin 3-2. Ottelusta päällimmäisenä jäivät mieleen ykkösketjun komea esitys sekä koko joukkueen toimiva viisikkopeli. Huolenaiheita aiheutti kakkos -ja kolmosketjun tilanteiden vähyys hyökkäyspäässä.

BFC-SaVe

Toisesta ottelusta oli odotettavissa puolustuksen riemujuhlaa. Olihan SaVe päästänyt vähiten maaleja lohkossamme ja kurinalainen BFC tunnetusti harvemmin runsasmaalisia otteluita pelaa. Tuskin kukaan kuitenkaan osasi odottaa ottelusta sellaista, joka on 42 minuutin kohdalla tilanteessa 0-0. Ja jos osasi, niin tuskin osasi ennustaa, että 43 minuutin kohdalla on peli 0-1 vastustajalle.

Ottelun käsikirjoitus oli alusta asti selvä. SaVe hyökkäsi ja BFC keskittyi armottomaan puolustukseen. Joukkueemme maalipaikat olivat vähissä. Niitä oli koko ottelussa noin viisi. Silti noin uskomattomalla puolustamisella ja uhrautumisella olisi ansaittu jokin palkinto, mutta lopputulos 0-1 jätti käteen vaan kasan paskaa ja vitutuksen.

Kahden pelin 3 päästettyä maalia ovat erinomainen esimerkki siitä, mitä tapahtuu, kun koko joukkue puolustaa asenteella ja uhrautuen ja maalivahdit torjuvat lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Vielä kun saadaan joukkueen hyökkäyspeliä ja maalintekotehokkuutta paremmaksi, on jatkossakin odotettavissa pisteitä vähämaalisista ja tiukoista väännöistä.

Kädettömän pakin kolme tähteä jakautuvat seuraavasti:

  • Sami Lajunen. Sami oli joukkueemme selvästi paras kenttäpelaaja. Hän sai ainoana aikaan jotain hyökkäyspäässä ja oli ensimmäisessäkin voittomme ratkaisija. Haki myös aktiivisesti palloa jatkuvasti ja oli pelillinen johtajamme.
  • Seppo Myllymäki. Seppo pelasi ensimmäisessä ottelussa erinomaisesti maalillamme ja näytti monipuolisuutensa toisessa pelissä, jossa pelasi puolustajana hoitaen oman ruutunsa varmasti.
Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti201110
Sivua on muokattu viimeksi 23.11.2010 17:42