Floorball Club BFC
Raportti 210215

Tunnelma tiivistyy

BFC:n turnaus oli tuloksellisesti pettymys, mutta kyseessä oli täyden katastroofin sijasta pieni torjuntavoitto. Ensimmäisen ottelun erittäin kehno esitys ja tulos (10-5) kuittaantuivat osittain Ojyn omalla sukelluksella EIF:iä vastaan (4-5). Toinen ottelu Ojya vastaan päättyi tasaisen väännön jälkeen 2-2, eli ero Ojyyn säilyi kahdessa pisteessä. Lohkon tunnelma tiivistyi kuitenkin entisestään Trombin kuitatessa neljä pistettä. Trombi nousi Ojyn ohi sarjakakkoseksi vain pisteen päähän BFC:stä.

Turnausen tuiskeessa nähtiin myös erikoinen ja paljon keskustelua aiheuttanut tapahtuma. Merris-ottelussa molemmat aloittajat vaihdettiin pois. Antti Halko oli aiheestakin tuohtunut: ”En olisi uskonut että jondun tälläistäkin tapahtumaa todistaa. Seitsemän kautta piti liitonpelejä pelata että ensimmäisen kerran tuomarit lähtevät sekoittamaan pakkaa tällälailla. Jyrki vain siinä osoitti vastaustajan virheen ja joutui aloituksesta pois. Näen että juuri käynnistymässä ollut takaa-ajo katkesi tähän tilanteeseen.”

Miten kävi seurattaville pelaajille?

Ilkka pelasin ensimmäisen pelin hyökkääjänä ja toisen pakkina. Aivan kuten koko joukkueelta myös Ilkalta toinen peli sujui paljon paremmin. Viretaso ei ollut aivan huipussaan vielä, mutta kauden päätöspeleissä voi odottaa todella varmoja otteita puolustuspäässä. Tehot 0+1. Teemu ei ehtinyt peleihin.

Tähdet:

Kaksi tähteä: Pete. Hyvää ja aktiivista peliä joka johti hienoon 1-0 maalin Ojy-pelissä.

Yksi tähti: Jyri. Totutusti parit nätit häkit maalin edestä.