Floorball Club BFC
Raportti 221114

BFC:lle Täysi Pistepotti Kauklahdesta

FC BFC haki täyden pistepotin kauden kolmannesta turnauksesta, kun joukkue kaatoi niukasti molemmat vastustajansa. Ennen turnauksen alkua kävi selväksi, että pikkujoulukausi oli vaatinut veronsa myös BFC:ltä ja päivän otteluihin lähdettiinkin ainoastaan kahden kentällisen voimin.

Päivän ensimmäisessä kamppailussa Trombia vastaan avainasemassa oli BFC:n vahva toinen erä, jonka aikana BFC upotti neljä maalia Trombin verkkoon. Maalinteon aloitti Pete Taskinen erän alussa, kun Taskisen tulinen laukaus otti kimmokkeen vastustajan puolustajasta ja painui maskissa olleen maalivahdin selän taakse. BFC:n toisesta maalista vastasi taas BFC:n rouhijaosasto, kun Christoffer Hagelberg lapioi ylivoimalla maalin edestä reboundin sisälle. Vastustaja oli kuitenkin pelissä mukana aina ottelun loppuhetkille saakka, kunnes Pekka Riisalo napautti läpiajon päätteeksi taululle loppunumerot 5-4.

Päivän toisesta ottelusta oli median ennakkokaavailuissa povattu rutiinivoittoa FC BFC:lle. Kissimirrit osoittautuivat kuitenkin ennakoitua kovemmaksi vastustajaksi ja BFC saikin tehdä hartiavoimin töitä 4-2 voiton eteen. Malinteon ottelussa käynnisti BFC:n junnuketju jo ottelun avausminuutilla, mutta sen jälkeen seuraavaa osumaa saatinkin odottaa ottelun puoliväliin saakka, jolloin Mikko Melkkilä tälläsi reikäpallon komeasti one-timerista vastustajan rysään. Päivän toinen voitto sinetöityi lopulta viimeisillä sekunneilla, kun Christoffer Hagelberg viimeisteli ottelun loppulukemat 4-2 tyhjään maaliin.

Turnauksesta kaavitut neljä pistettä riittivät nostamaan FC BFC:n lohkon jaetulle piikkipaikalle. Seuraavan kerran pisteistä taistellaan 13.12, kun FC BFC lähtee vierasmatkalle Tammisaareen, jossa vastaan asettuvat ETK ja Habaneros.