From Floorball Club BFC

Main: Raportti230208

8 TURNAUKSEN ENSIMMÄINEN OTTELU OTTOPOJAT - FC BFC

Ottelu päättyi samoihin lukemiin kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen. Ottopojat voitti varsin selvänumeroisesti 10-4.

BFC oli kuitenkin viime kertaista paremmin mukana ottelussa ja viimeisen erän alkaessa oli tilanne vielä 6-4 ja joukkue taisteli vielä pisteistä.

Peli ratkesi kahteen äärimmäisen huonoon jaksoon. Ensimmäinen mustahetki osui ensimmäisen erän loppuun, jonka lopussa Ottopojat tekivät puolessatoista minuutissa kolme maalia. Näillä maaleilla joukkue johti ensimmäisen erän jälkeen 4-0.

Joakim oli BFC ehdoton sankari ja hän vastasi 4-1 kavennuksesta toisessa erässä. Toinen erä oli ehdottomasti BFC:n paras erä. Erässä Joakim teki upean hattutempun.

Kolmas erä alkoi erittäin huonosti vastustajan päästyä tekemään heti ensimmäisessä vaihdossa maalin. Seuraava Ottopoikien jo vaersin ratkaiseva maali syntyi heti perättäisessä vaihdossa. Kolmatta maalia kolmannessa erässä jouduttiin odottamaan vain minuutti lisää. Nämä pikamaalit sinetöivät ottelun ja loppu oli enemmän pelailua.

BFC tähdet tänään ensimmäisessä ottelussa!

*** Joakim (Kolme upeaa maalia)

** Seppo Myllyniemi ( Upea taistelu kuumeisena)'

* Antti Halko (Yritteliästä peliä)

FC BFC KÄRI TOISEN TAPPION TURNAUKSESSA

Liigavaravarvas nöyryytti joukkuettamme jo toisen kerran tällä kaudella. Ottelu päätyi Liigavarpaan 1-7 voittoon. Joukkueemme ainoan maalin ottelussa teki Sasha Huttunen.

Joukkue taisteli hyvin ensimmäisen erän, jonka jälkeen lukemat olivat vain 0-1. Erässä saatiin luotua jopa kaksi vaarallista maalipaikkaa. Ensimmäisestä vaarallisesta BFC tilanteesta vastasi joukkueen konkari Jyrki. Jyrki sai maalinedustaan syötön Anttilta joka oli tilanteessa noussut tukemaan hyökkäystä. Vielä erän lopulla Simo pääsi hyvästä paikkaa yrittämään tasoitusta, mutta jälleen liigavarpaan maalivahti venyi pallon tielle. Liigavarpaan maalivahti on ollut joukkueellemme ylitsepääsemätön este ja tänäänkin vastustajan maalivahti esiintyi edukseen.

Toinen erä oli jo pelillisesti heikko. Vastustajan ylivoimahyökkäykset vyöryivät Sepon vartioimalle maalille jatkuvalla syötöllä. Oma pelinrakentelu oli myös täysin jumissa. Sasha onnistui kuitenkin erän lopulla riparitilanteessa kääntämään BFC:lle hieman ansaitsemattoman kavennuksen.

Kolmas erä oli toivoa täynnä. Jälleen kuitenkin erän alku aloitettiin huonosti. Liigavarvas pääsi iskemään lyhyessä ajassa kaksi maalia. Maalit tulivat pian BFC epäonnistuneen ylivoiman jälkeen. Loppu oli kosmetiikkaa ja Liigavarvas pääsi kaunistelemaan lukemia. Edes maalivahdin poisottaminen lopussa ei auttanut. Tällä kertaa allekirjoittaneen sankarijuoksu tarkoitti vastustajalle 1-7 osumaa. Erän nopea avausmaali vei joukkueelta parhaan terän.

Joukkueen tähdet toisessa pelissä

*** Sasha

** Tomi Mäenpää (Varmaa luutimista. Paljon laukauksia. Toivottavasti ensi kerralla uppoaa)

* Niko Mörsky (Jaksoi yrittää loppuun saakka.

Totuden nimissä on sanottava, että jälleen Liigavarvasta vastaan pelattiin selkeästi alle joukkueen oman tason. Ottopojat on yksinkertaisesti parempi joukkue, eikä aivan täydellinen pelikään olisi välttämättä tuonut pisteitä. Liigavarvasta vastaan peli oli kuitenkin väsynyttä ja kuritonta. Myös oma hyökkäyspeli tökki. Ilma vidon näkemistä on vaikea sanoa mistä ongelman johtuivat. Etäisyydet olivat ainakin liian pitkiä. Paljon tuli ylivoimahyökkäyksiä ja oma avauspeli oli vaikeuksissa.

Lohdullinen asia on, että tämän on joukkueemme ensimmäinen kausi divarissa. Parannettavaa on vielä paljon. Välillä pelin sujuessa jopa kärkijoukkueiden kanssa on väännetty tasapäisesti. Pelintaso aaltoilee vielä liikaa pelin sisällä. Mikä avuksi? Toivottavasti Sepolla on siihen kysymykseen vastaus.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti230208
Sivua on muokattu viimeksi 25.02.2008 07:22