Floorball Club BFC
Raportti 230213

Rusan ritarit

23.2.2013 pelattiin Arvokisojen (6-divisioonan 3-lohkon) turnaus Ruskeasuon hallissa. FC BFC lähti ennakkosuosikkina otteluihin Red Stars II:sta ja Indiand IV:sta vastaan. Ennakkoon ennakoitiin nähtävän peli-iloinen BFC Rusan sinisillä matoilla, ja tämä todellakin toteutui. Kumpikin peli oli alkusoittojen jälkeen todellista valkosinisten vyörytystä. Molemmille, ennakkoon heikoimmiksi tiedetyille vastustajille annettiin siimaa alussa 0-1 -maalin muodossa, mutta tämän jälkeen peliä pelattiin ainoastaan vastustajan päädyssä. Näistä peleistä ei kauheasti jää jälkipolville kerrottavaa, sillä niin ylivoimainen oli joukkueiden tasoero molemmissa peleissä. Lopputulokset FC BFC:n hyväksi 11-1 ja 11-2. Nyt pitää katseet siirtää nopeasti tuleviin alue-avokisapeleihin, sekä Arvokisaturnauksiin.

Pelien välissä joukkueemme seurasi klassikko-ottelua (hegemoniakamppailua) Pandojen ja Uglyesin välillä. Trilleri oli luonteeltaan juuri sellainen kuin alunperi pelättiinkin, eli Uglyes painoi päälle koko ajan, mutta BFC:läisten loistavan kannustuksen ja Pandojen jyrääjävämäisen kapteenin ansiosta Pandat vei pisteet, ja auttoi näin BFC:tä kärkipaikan hallussapitämisessä merkittävästi.

Seurattiin heitä:

Antti Halko: Oli ilmiömäisen hyvällä pelipäällä pelatessaan omaa pelipaikkaansa, eli pöytälätkämäistä oikein laiturin tonttia. Latoi raportin kirjoittajan mielestä ensimmäisessä yhden maalin, toisessa pelissä tyytyi pyyteettömään työhärän rooliin.

Pekka R: Käskettiin seuraamaan, miten junnukentän laituri (kärpäspaperimaisen karvaamisen lisäksi) pystyy omaa junnu-viisikkoaan auttamaan maalien muodossa, ja liekkeihin sytyttämisen muodossa auttamaan. Kaikki tavoitteet saavutettiin loistavasti. Junnukenttä oli liekeissä ja iski maalin lähes aina heti kentälle päästyään, ja mies itsekin latoi maalit molemmissa peleissä. Ja mikä tärkeintä, karvasi maalin arvoisesti pallon monta kertaa vastustajalta pois.

Mikko: Jalkakynät jäivät tällä kertaa odottamaan seuraavaan turnaukseen. Maaleja kyllä syntyi vaikka miten paljon, mutta se oli tällä kertaa sivuseikka.

Polle: Viljeli molemmissa peleissä erittäin kyseenalaiset syötöt vastustajalle suoraan maalin eteen, mutta muuten hirnui iloisesti valmentaen joukkueensa kaikkien aikojen parhaaseen turnaustulokseen koskaan. 1+1 yhdessä vaihdossa. :)

Lisäksi, jos satunnainen katsoja sattui olemaan katsomossa hereillä, näki hän, kuinka Ile otti pallon hatuunsa, niittasi sen todella näyttävästi maalin oikeaan yläkulmaan, nosti käden pystyyn, etsi katsomon kauneimman naisen (mielipidekysymys (toim. huom.)), ja kävi suutelemassa tätä. Jos tämä episodi olisi videolla, tulisi siitä Pääkallo.fi:n katsotuin pätkä kautta aikojen. (Onko?)

Tästä on hyvä jatkaa.