Floorball Club BFC
Raportti 231010

KOTITURNAUS 23.10.2010

Avauspelissä vastaan asettui sarjakärki (nimeä en muista). Ennen ottleua BFC:n joukoissa puhuttiin jopa varmasta noususta neloseen, mutta kuten näissä tilanteissa usein, vastustajamme palautti joukkueemme täydellisesti maan pinnalle ottamalla murskavoiton 2-8. Ottelusta jäi mieleen Seppisen myöhästymisen lisäksi puolustajien virheet 1 vs. 1 tilanteissa, hyökkääjien lukemattomat keskialueen menetykset sekä Marttinin jäätävä lämäri. Toisen maalimme teki Jokke yksilösuorituksella. Pelissä siedettävästi pelasivat ehkä Jokke ja Marttin, kaikki muut kenttäpelaajat olivat tasaisen paskoja.

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjajumbo Ruma, jonka piti olla joukkueellemme vain lauantaiaamun suupala, mutta toisin kävi. Vastustaja pelasi ennakkoluulottomasti ja nousi vakuuttavasti 1-3 tappioasemasta 4-3 voittoon. BFC:n suoritukset etenkin hyökkäyspäässä olivat järkyttävän paskoja. Myös pari puolustuspään virhettä lisäsivät joukkueemme tuskaa, joista toinen nukahdus sattui allekirjoittaneelle. Peliin mahtui myös muutama perinteinen turha jäähy. BFC:n maaleista vastasivat Jyrki, Jokke ja Halko, joista jokainen tekivät maalin mieheen.

Tästä turnauksesta jäi mieleen joukkueemme lukuisat pallonmenetykset sekä hyökkääjien ja puolustajien välinen etäisyys. Kuten eräs jääkiekkotoimittajakin sanoisi: ”Peliväline on vallan väline.” Kyseistä taktiikkaa joukkueemme ei viikonloppuna oikein toteuttanut ja valmentajamme Seppo voisikin opettaa jatkossa miten peliä pyöritetään. Ehkä joku vaikka vahingossa jotain oppisi tai sitten ei. Kiitos ja näkemiin.

Hälsningar från Umeå, Lefa 2010-10-26

Turnauksen tähdet jakaantuvat seuraavasti:

3* Jokke, koska teki 2 maalia. Kukaan muu hyökkääjä ei tähän viikonlopun aikana pystynyt.

2* Marttin, huikea lämäri ylämummoon. Kovempi kuin Jutilan Timppa aikanaan.

1* Seppinen, koska hän on vaan niin vitun hyvä säbäpelaaja (kyseinen herra kuvasi näinkin vaatimattomasti omia pelitaitojaan)...

P.S. Halkolle voisi antaa melkein myös tähden. Mutta keskialueen pallonmenetyksien vuoksi jätän nyt kuitenkin antamatta. Enivei vakuuttava kauden aloitus joukkueenjohtajaltamme ainakin hyökkäyspäässä.