From Floorball Club BFC

Main: Raportti240109

Muistoja Vantaalta!

FC BFC:n kauden kuudes turnaus pelattiin lauantaina 24.1.2009 jossain päin Vantaata. Muistona turnauksesta joukkueelle jäi kaksi hienoa tappiota ja jälkimmäisessä ottelussa todennäköinen jäähyennätys. Mieleen jäi myös pelivirettämme piristänyt taustamusiikki a'la Tapani Kansa tai sinnepäin. Masentuneelta se laulaja ainakin kuulosti, kuvasi hyvin BFC:n vireystilaa.

1. Ottelu BFC - Dynamo 4-6

Tässä ottelussa joukkueemme pelasi mielestäni kohtuullisen hyvin. Olimme altavastaajia, mutta taistelimme hyvin ja lopputulokseksi jäi karvas 4-6 tappio. Vastustaja on kuitenkin lohkon kärkijoukkueita, joten ottelua voi pitää melko hyvänä. Ottelussa kunnostautui pisteiden valossa Lefa, Halko, Jyrki ja Marttin muistaakseni. Myös Seppinen kunnostautui puolustuspäässä eikä maalivahtimme Seppokaan ihan paska ollut tai mistä senkin tietää :) Tästä ottelusta en jaksa kirjoittaa enempää, koska vituttaa tällä hetkellä.

2. Ottelu Bluuserit - Suvereenit 6-9 (?)

Vastustajana piti olla pohjasakkaan kuuluva itähelsinkiläisryhmä suoraan Kontulan ostarilta :), mutta mitä sillä on väliä kun BFC tekee heistäkin sankareita parhaansa mukaan. Ottelusta jäivät mieleen lähinnä Halkon 4 maalia ja Jyrkin 3 syöttöä hyvinä henkilökohtaisina tehoina, mutta muuten koko joukkue pelasi päin persettä etenkin puolustuspäähän. Karvausta ei ollut tai se oli flegmaattista aivan ottelun loppua lukuun ottamatta. Puolustajat sekä hyökkääjät esittivät tukun luokattomia suorituksia, jotka olisi pitänyt saada videonauhalle saunailtaa varten. Ottelusta jäi lopulta mieleen lukuisien jäähyjen lisäksi katsomossa istuneet vastapuolen joukkueen naisfanit sika-huutoineen. He olivat selkeästi olleet usein ruoka-aikana kotona, sen verran kaikuvalla äänellä huudot kuuluivat. Mutta tunnustus vastustajalle hyvästä pelistä jne...

Ja lopuksi tästä turnauksesta ei jaeta tähtiä, vaan lampaita:

3 lammasta -> Lefa (pelasiko toisessa pelissä) 2 lammasta -> Sepi (nollapeli, mikä vitun nollapeli :) 1 lammas -> Sasha (syy: halusi saada lampaita) Lampaita saa myös koko muu joukkue (poislukien ehkä Halko).

P.S. Onnneksi suomalaiset sentään pärjäsivät taitoluistelussa (ketä kiinnostaa)!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti240109
Sivua on muokattu viimeksi 24.01.2009 23:55