From Floorball Club BFC

Main: Raportti260113

6. Turnaus @ Ratiopharm Areena

1. FC BFC – Pandat 4-8

Turnauksen ensimmäinen ottelu muodostui pannukakuksi sekä lopputuloksen että yleisömäärän osalta. Katsojia oli ehkä yksi ja joukkuettamme vietiin kuin märkää rättiä. Pysyimme näennäisesti pelissä mukana lähes koko ottelun ajan. Käytännössä ottelu ratkesi jo viimeistään toisen erän loppuun mennessä. BFC yritti kuitenkin tehdä mahdottomasta mahdollisen pienin kokoonpanomuutoksin, mutta niiden tulokset jäivät kosmeettisiksi. Suurin syy tappioon oli mielestäni heikko maalineduspeli kentän molemmissa päissä. Vastustaja teki meidän maalin edestä 4-5 maalia ja me vastaavasti yhden heidän kenttäpäädyssään.

Hyökkäyspäässä pelissä kunnostautui ainoastaan kapteenimme Jyrki Laine 2 maalilla, hänen ansioksi voinemme laskea myös pelin ainoan katsojan. Jälkikäteen voimme sanoa että Tuomas ”Stobe” Ottela ei ollut turhaa hehkuttanut Pandojen vaarallisuutta. Vastustajalla oli paljon henkilökohtaista taitoa ja he laittoivat paikoista sisään toisin kuin BFC. Tässä pelissä myös Hevi-Ilkka loukkaantui yrittäessään taklata vastustajan hyökkääjää turhautuneena. Onneksi hän sai edes palkinnoksi jäähyn.

2. FC BFC- SKS 7-1

Toisessa ottelussa joukkueellamme oli valtavat paineet käsiteltävänä. Tappiolla sarjajohto olisi vaihtunut jaettuun kakkossijaan ja sarjanousutavoite olisi ollut vaikeampi saavuttaa. Kokoonpanojakin muutettiin hieman valmennusjohdon pitkällisen pohdinnan jälkeen. Miten tähän tilanteeseen vastasikaan työntekoa pelkäämätön ja paineessa viihtyvä BFC: Käsittämätön murskavoitto sarjakakkosen kustannuksella. Ennen peliä joukkueenjohtajamme kertoi vastustajan ostaneen toimitsijat, kun eivät itse jaksaneet hoitaa velvollisuuttansa. Tämä ehkä kertonee yleisen espoolaismoton ”rahalla saa” lisäksi joukkueen työmoraalin rappetumisesta :D.

BFC antoi vastustajan näennäisesti painostaa koko ottelun ja kävi itse tekemässä maalit. Vastustajan puolustus aukesi kuin reikäjuusto ja 7 maalin sijaan olisimme voineet tehdä huomattavasti enemmänkin. Ainakin pappaketjulla oli lukuisia paikkoja lisämaaleihin, mutta ruuti oli tällä kertaa märkää, kuin Cami Miettisellä konsanaan. Toivottavasti meitä ei treidata Turkuun, tosin kapteenimme saattaa jopa niin toivoakin. Toisesta ottelusta itselleni jäi myös mieleen Stoben avausmaali ja kolmoskentän hyvä hyökkäyspään pelaaminen. Puolustus – ja maalivahtipeli oli myös huikeaa, joka näkyikin tulostaululla ottelun päätyttyä.

Fanien määrä oli jälleen kerran pettymys. Ehkä tässä näkyy se että joukkueemme ainoa mediaseksikäs pelaaja Diili-Antti on loistanut poissaolollaan koko kauden. Todennäköisesti kutsuvieraspippalot ja muut edustamistilaisuudet ovat vieneet mehut joukkueemme puolustuksen selkärangalta.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti260113
Sivua on muokattu viimeksi 28.01.2013 12:24