From Floorball Club BFC

Main: Raportti280913

Sama meno jatkuu

BFC jatkoi avausturnauksessa siitä mihin viime kaudella jäi eli plakkariin tuli taas kaksi puhdasta voittoa. Vaikka turnauksen alla puolustajien tilanne aiheutti hieman päänvaivaa löysi valmennusjohto siihen oivan lääkkeen. Jo vuosia keskushyökkääjien eliittiin kuulunut kapteenimme Jykä sijoitettiin puolustajan tontille yhdessä joukkueen untuvikon Mikko S:n kanssa. Avausottelussa herrojen yhteispeli toimi mainiosti, oma pää pysyi puhtana ja yhteinen pistesaldokin oli 2+2. Varsinkin Mikko esitti erittäin rauhallisia ja tehokkaita otteita. Pisteitä olisi voinut tulla enemmänkin ellei Jokken maalia olisi hylätty ja jos Toffe olisi saanu pallon tyhjään rysään.

SC Mela oli alkukangertelujemme jälkeen varsin köykäinen vastus, lopputuloksen ollessa 8-2 BFC:lle. Ottelun alku oli laiskanpulskeaa pallottelua, mutta 3-2 tilannetta lähemmäs Mela ei voittoa päässyt. Maalissa Tomi H. torjui kaiken torjuttavissa olevan ja vain kaksi pääsetettyä maalia ovat vajaan 10 tunnin harjoittelun pohjalta aivan loistava suoritus.

Ensimmäisen ottelun "seuraa heitä" osiota voisi kommentoida seuraavasti. Stobe ei jäähyillyt, joten kaljakori jäi vielä lunastamatta saunailtaan. Markus suoriutui omasta osuudestaan ihan mukiinmenevästi 1+4 tehoilla, ehkä jopa tyydyttävä plus arvosanalla. Jokelta vietiin yksi maali, tuomari kun ei seurannut tarpeeksi tarkkaan kyyn iskua ja jätti hyväksymättä takarautaan osuneen maalin. Sen sijaan veskarin alta pullahtaneen pallon neppaus maaliin hyväksyttiin ja tuo maali osoittaakin Joken esimerkillistä tilanteiden loppuunpelaamista. Yhden ottelun perusteella Jykäkin pysyy vielä vauhdissa mukana, tosin puolustus pääsi aika helpolla.

Toisessa ottelussa oli vastassa hyvinkääläinen SCH. Ottelu alkoi hienosti BFC:n komennossa, joukkueen päästessä jopa 3 maaalin karkumatkalle. Pääosissa Jyri Airinen ja Co... Ottelun edetessä puntit kuitenkin tasoittuivat ja SCH kiri jo viimeisessä erässä maalin päähän, mutta BFC onnistui kuin onnistuikin pitämään maalinsa puhtaana lisätakaiskuilta. SCH yritti tasoitusta jopa ilman maalivahtia viimeisen minuutin ajan, mutta ei onnistunut Ohittamaan Ilkka Taposta viidettä kertaa. Näin ollen 2 pistettä matkasi Espooseen loppunnumeroin 5-4 ottelun päätyttyä.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti280913
Sivua on muokattu viimeksi 30.09.2013 18:07