From Floorball Club BFC

Main: Raportti300111

SK-Jyräys - BFC 4-7

Jyräys lähti otteluun selvällä miesalivoimalla, lienekkö ollut gines päällä? BFC:lla ei latausta puuttunut, olihan hampaankolossa edellinen kohtaaminen jonka Jyräys vei selvästi nimiinsä ja nyt oli aika tasoittaa puntit.

Ottelun avausmaali nähtiin kun BFC sai ensimmäisen hyökkäyspään vapaalyönnin. Allekirjoittanut ehti hihkaista vaihtopenkillä "Tätä on harjoiteltu, nyt tulee maali!" ja niin tulikin, Tofi syötti kovaa maalin edustalle ja Robbe iski pallon häkkiin, komeaa! Ajassa 16.45 Jyräykselle tuomittiin rangaistuslaukaus, mutta maalissa pelannut Seppo pakotti hyvällä peitolla vastustajan niin pieneen kulmaan että vain ristikko kilahti. Seuraavaksi parivaljakko Sami&Jokke siirsi BFC:n 2-0 johtoon, Jokke hääri maalin takana ja nosti sieltä upeasti pallon maalin yli josta Sami löysi sen ensimmäisenä ja siirsi varmasti maaliin.

Kolmanteen erään lähdettiin BFC:n mukavassa 4-1 johdossa, mutta valmentaja Myllymäki oli ohjeistanut joukkuetta ennen peliä ettei ottelua ratkaistaisi liian aikaisin vaan pidettäisiin faneja jännityksessä loppuun saakka. Näin tehtiinkin, sillä kolmannen erän alun musta hetki johti siihen että ajassa 2.39 kolmatta erää tilanne oli 4-4. Myllymäki otti tässä vaihessa aikalisän ja rauhoitteli joukkuetta. Se auttoi, sillä pian BFC pääsi ylivoimalle joka kuitattiin parhaalla mahdollisella tavalla kun Jokke siirsi BFC:n jälleen johtoon, syöttöpiste Nikolle.

Lukemat kaunisteltiin vielä parilla hienolla maalilla, ensin Robben huikea syöttö maalin eteen parkkeeranneelle Halkolle, jonka ei tarvinnut kuin pitää lapa lattiassa ja ohjata pallo verkkoon. Ottelun viimeinen maali syntyi kun Jokke pääsi läpiajoon jonka vastustajan maalivahti torjui, mutta avasi sen jälkeen suoraan Samille. Tässä vaiheessa joku ehti huutaa penkiltä "RANKASE!" ja Samihan rankaisi, älyttömällä lämärillä aivan maalin ylänurkkaan ja hattutemppu oli valmis.

Ensimmäisen ottelun jälkeen joukkueen varakapteeni Ilkka tavoitettiin hampurilaisravintolasta, tässä Ilkan kommentit pelistä: -Tunnelmat ovat kaksijakoiset. Hieno ja tärkeä voitto mutta osittainen ylilatautuminen näkyi etenkin erien alussa. Positiivisena asiana usko säilyi vaikka vastustaja nousi lyhyessä ajassa tasoihin. Joukkue on kulkenut pitkän matkan eteenpäin edellisestä kohtaamisesta ja nyt pitää vain saada yksityiskohdat kuntoon. Jos treenataan jatkossa kovaa ja tunteella niin ollaan loppukaudesta sarjataulukossa korkealla.

BFC - MasKi 4-6

Päivän toiseen otteluun lähdettiin hyvillä mielin voiton jälkeen. Vastaan asettui sarjataulukon jumbopaikalta MasKi, jonka kanssa BFC pelasi kovan 4-4 tasapelin kauden avausturnauksessa.

Vastustaja lähti otteluun kovalla fyysisellä otteella mutta BFC siirtyi silti 1-0 johtoon. MasKin taitavat hyökkääjät kuitenkin rokottivat kovalla prosentilla BFC:n virheistä ja MasKi tasoitti pelin nopeasti ja siirtyi myös johtoon jonka se lopulta piti loppuun saakka.

Kolmannen erän puolivälin jälkeen tunteet kuumenivat siihen malliin että jäähyjä jaettiin huikea määrä, koko ottelussa yhteensä 44 minuutin edestä. Tässä vaiheessa kautta lienee selvä kuka BFC:stä vie tavoitellun "Vuoden sika"-palkinnon. BFC haki ottelun lopussa kavennusta ylivoimalla ilman maalivahtia ja onnistuikin siinä mutta tasoitusta ei koskaan päästy edes yrittämään. BFC:n riveistä ihmeteltiinki ottelun jälkeen että miten MasKi voi olla viimeisenä sarjataulukossa, niin taitavia pelaajia joukkueesta löytyy.

Pointteja turnauksesta:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Raportti300111
Sivua on muokattu viimeksi 01.02.2011 22:30