Floorball Club BFC
Uutiset

31.08.2008

Pelaajauutisia

FC BFC on vahvistanut joukkuettaan allekirjoittamalla rahakkaan sopimuksen 22-vuotiaan Harri Rusasen kanssa. Rusanen on pelannut viimeiset kaudet Marttin Herrasen seurakaverina Team Espoon Komiat edustusjoukkueessa sekä tahkonnut Arena Centerin kilpasarjoja. Tämän jokapelipaikan erikoismiehen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu etenkin syöttelypeli. Harri pelaa FC BFC:ssä numerolla 91.

Samalla seurajohto tiedottaa Teemu Ottelan ilmoituksesta, jossa hän tiedottaa, ettei hänen nykyinen motivaatio riitä enää tällä tasolla pelaamiseen. Teemu lopettaa aktiiviuransa tällä päivämäärällä. Seuraorganisaatio toivottaa Teemulle hyvää jatkoa!


04.08.2008

FC BFC 2008-2009

Seurajohto on tänään antamassaan tiedotteessaan julkistanut kauden 2008-2009 joukkueen. Vaihtuvuus joukkueessa on ollut todella pientä, mikä kertoo organisaation toimivuudesta. -"Haluamme motivoituneita pelaajia, jotka todella haluavat pelata seurassamme. Pieni vaihtuvuus on mielestäni osoitus motivoituneesta porukasta." joukkueenjohtaja Antti Halko kuvailee. Rungon säilyessä samana, iskukykyä on parannettu muutamilla täsmähankinnoilla. Joukkueeseen liittyy kaksi FC BFC:n edeltäjäjoukkueessa pelannutta paluumuuttajaa - hyökkääjä Kim Mikander sekä puolustaja Marttin Herranen. -"Myös paluumuuttajat ovat merkki organisaatiomme laadusta. Käydään kokeilemassa muualla ja todetaan, että kyllä FC BFC:ssä tehtiin asioita oikein." Antti Halko näpäyttää. Kesäliigassa try-outilla olleiden Klaus Oksialan ja Kai Hämäläisen sopimukset on purettu yhteisymmärräksessä.

Sopimukset kaudella 2008-2009:
#2 Antti Seppinen
#3 Teemu Ottela
#6 Joakim Antman
#7 Niko Mörsky
#8 Kim Mikander
#10 Sasha Huttunen
#11 Jyrki Laine
#13 Tuomas Ottela
#18 Tomi Mäenpää
#21 Peter Hellman
#29 Sami Lajunen (varusmiespalvelus)
#31 Ilkka Taponen
#55 Simo Huotilainen
#66 Antti Kauttu
#68 Jussi Sulin
#69 Seppo Myllymäki, päävalmentaja
#77 Antti Halko
#78 Mikko Björklund
#80 Marttin Herranen

Joukkueelle toivotaan nyt harjoittelurauhaa ja kaikki haastattelut pyydetään tehtäväksi medialle varatuissa harjoituksissa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.


04.08.2008

FC BFC:n kesäliiga päättyi pettymykseen

FC BFC:n kesäliiga päättyi jo toisena kesänä peräkkäin pettymykseen ja liigan pudotuspelit jäivät vain haaveeksi. Kesäliiga alkoi lupaavissa merkeissä, kun joukkue voitti mallisuorituksella oman lohkonsa ja eteni ylempään jatkosarjaan. Ylemmässä jatkosarjassa pelit eivät kuitenkaan kulkeneet odotetulla tavalla ja tulosena oli kahdeksan joukkueen lohkon seitsemäs sija ja pudotuspelien luisuminen sivusuun.
- "Tämä on hulluin näkemäni sarjajärjestelmä! Jo toisena vuotena peräkkäin voitamme alkulohkon ja sitten alkaakin jyrkkä alamäki. Herääkin kysymys kuinka alkulohkot oikein jaetaan? Lisäksi on ihmeellistä, että myös B ja C lohkoista pääsee mukaan samoihin pudotuspeleihin kuin A lohkosta. Esimerkiksi C-lohkossa pelannut Pandat III on nyt pudotuspeleissä ja kohtaa siellä mm. Senatorssin. Onnea vaan Pandoille!" FC BFC:n joukkueenjohtaja Antti Halko kritisoi.
Seurajohto on kuitenkin tyytyväinen joukkueen asenteeseen ja kesäliigassa suoritettuihin try-out kokeiluihin. Saatu pelikokemus ja tuntuman säilyttäminen on todella arvokasta ja sitä tullaan tarvitsemaan syksyllä starttaavissa liiton peleissä.


27.06.2008

Kesäliiga jatkuu poikkeuksellisesti

Joukkueenjohtajamme saaman tiedon mukaan Esport Arenan kesäliiga jatkuukin poikkeuksellisesti jo ensi viikolla eli heinäkuun alusta. Alkuperäisen aikataulun mukaan kesätaukoahan olisi pitänyt olla heinäkuun puoleen väliin saakka.

Salibandyn joukkueenjohtajien koulutuksessa Sisiliassa oleva joukkueenjohtajamme yritti välittää jatkolohkon otteluohjelman Suomeen - siinä onnistumatta. Kaikesta huolimatta ohjelma löytyy nyt myös sivuiltamme.

Seurajohto toivoo, että jokainen merkitsee normaalisti sivuston "otteluosioon" ne ottelut, joihin ei itse pääse.

Lisätietoja:
Jatkolohkon lohkojako ja otteluohjelma
"Otteluosio"


28.05.2008

Huomioita kesäliigan kenttäjärjestelyihin

Esport Arena parantaa jälleen laadukasta palveluaan ja vähentää samalla salibandykenttien määrää. Palvelun laatu parantuu, kun Esport Arena lanseeraa alle 12 vuotiaille lapsille puuhapaikan, joka on liikunnallinen seikkailu-, puuha- ja viihdetila!

Palvelun parantamisen ohella on tehty muutoksia myös kesäliigan alkulohkojen kenttäjärjestelyihin. "Sellainen tiedoksi kaikille kesäliiga-joukkueille, että kesäkuussa pelattavat ottelut pelataan pääsääntöisesti Esport Arenan 3.kerroksessa sijaitsevalla jalkapallotason salibandykentällä numero 10. Heinäkuussa pelattavat divisioonapelit pelataan sitten jo kaikki alakerrassa normaaleilla kentillä. Kesäkuun pelien sijainti johtuu Arenassa kesän aikana avattavasta lasten puuhapaikasta." Esport Arenan Vesa Lehtinen sanelee.

Nyt kaikki joukolla leikkimään! Lisätietoa puuhapaikasta seuraavasta linkistä: http://www.esport.fi/arena/lasten_puuhapaikka/.


Alasivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43