Floorball Club BFC
Uutiset

13.3.2012

Turnaus 8/9 - Raportti julkaistu

Kotiturnauksen rapsa on nähny päivänvalon. Käypä ihmettelemässä.


9.3.2012

Turnaus 8/9 - Ennakko julkaistu

Kotiturnauksen ennakko on nyt julkaistu. Ei muuta kuin remmi irti, nuppi ulos ja monttu auki.


18.02.2012

Turnaus 7/9 Hakaniemessä

FC BFC:n elämän ja kuoleman kamppailu. Hyytävää trilleriä luvassa, kun FC BFC tekee kaikkensa ja enemmänkin säilyttääkseen paikkansa 5-divisioonassa.

Tervetuloa seuraamaan jännitysnäytelmää ja kannustamaan FC BFC voittojen tielle Hakaniemen Arena Centeriin kello 12 ja 15. Vapaa pääsy.

Ennakkotunnelmia ennen turnausta.

Jälkitunnelmia turnauksen jälkeen.


23.01.2012

Turnaus 6/9 Ruskeasuolla

Palaako FC BFC vihdoin voittojen tielle?

Tervetuloa seuraamaan pelejä paikan päälle klo 12 ja 14 Ruskeasuon Arena Centeriin. Vapaa pääsy.

Ennakkotunnelmia ennen turnausta.

Vakavamielinen raportti kahden päivän sulattelun ja itsetutkiskelun jälkeen.


10.01.2012

Pelaajauutisia

FC BFC:n miesten I-joukkueen try-out jakso on tullut päätökseen ja seura on solminut sopimukset laitahyökkääjien Tuomas Alanko ja Kristian af Heurlin sekä keskushyökkääjä Mikko Melkkilän kanssa. Lisäksi Mika Hallikaisen try-out jatkuu treenien muodossa ja sopimuksesta edustusjoukkueeseen neuvotellaan myöhemmin keväällä. Sen sijaan Saku Valtoahon ja Tony Timosen try-out on päättynyt ja he jatkavat uusien haasteiden pariin.

Joukkueenjohtaja Antti Halko kommentoi uusia pelaajasopimuksia tuoreeltaan.

- "Olen kiitollinen siitä huomiosta ja kiinnostuksesta, jonka seuramme on saanut osakseen kuumilla pelaajamarkkinoilla juuri siirtorajan kynnyksellä. Haimme erityisesti sentteriä ja 1-2 uutta pelaajaa. Saimme nälkäisen sentterin ja 2 lupaavaa laitahyökkääjää. Tilanteeseen ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Paperit pelaajien kanssa on hoidettu ja lisenssit liiton suuntaan on kunnossa."

Samalla seura tiedottaa virallisesti, että pitkäaikainen BFC:n luottosentteri, Niko Mörsky, päättää aktiiviuransa salibandyn parissa motivaation puutteeseen.

- "Niko kasvoi joukkueessamme ilmiömäisiin mittoihin ja voitti urallaan mm. vuoden kehittyjä palkinnon ja piti ykkössentterin viittaa harteillaan useamman kauden putkeen. Hän toi joukkueellemme paljon ja nyt meidän tehtävä on jatkaa Nikon jalanjäljissä ja kiittää työstä, jonka Niko on seuramme eteen tehnyt. Niko oli kantavia voimia myös joukkueemme nousussa V-divisioonaan. Hän on aina tervetullut takaisin, jos motivaatio lajin parista taas löytyy." Halko hehkuttaa.

Uusien ja vanhojen pelaajien pelaajakortit tullaan päivittämään sivuille perjantaina 13.1.2012. Joukkue toivoo medialta harjoittelurauhaa ennen kevätkauden alkua.


18.12.2011

Voitto tai kuolema!

Turnausraportti luettavissa ottelut osiossa.

Ennakko luettavissa ennakko-osiossa.


15.12.2011

Miesten I-joukkue rekrytoi!

Siirtoikkunan ollessa vielä auki 13.1.2012 asti, päättää FC BFC:n seurajohto käyttää tilaisuuden hyväkseen hakemalla uusia nälkäisiä ja motivoituneita pelaajia miesten I-joukkueeseen.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta lajin parista
  • Olet motivoitunut kehittymään
  • Treenaat aktiivisesti

Tarjoamme:

  • Maaliskuun loppuun asti treenit kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:30 Esport Arenassa. Huhti-toukokuussa keskiviikon treenit jäävät pois. Kauden 2012-2013 vuorot vahvistetaan kesällä.
  • Vastuuta Etelä-Suomen miesten V-divisioonan peleissä
  • Positiivisen ja aktiivisen joukkueen hyvällä joukkuehengellä
  • Ammattitaitoisen valmennuksen
  • Näköalapaikan hyvin organisoidusta salibandyseurasta

Lisätietoja ja ilmoittautumiset osoitteeseen etunimi.sukunimi@gmail.com (korvaa nimeksi Antti Halko).


1.12.2011

Joulukauden avaus

Ensimmäisen joulukalenterin luukun avauksen kunniaksi olen julkaissut ennakon, jossa arvostellaan vaan puolia joukkueemme pelaajia :)

Ennakko031211

ja Raportti031211


11.11.2011

Teinidraamaa tarjolla Tapiolassa

Sunnuntain turnauksen ennakko.

Ja raportti.


26.10.2011

Teatteridraamaa tarjolla

Dramatisoitu ennakko ylihuomenna 22. päivä pelattavasta kauden toisesta turneesta on luettavissa täältä.

Ja jumalanteatterimaisen lopputuloksen omanneen turnauksen raportti täältä.


1.10.2011

Kauden 2011-2012 avaus lähestyy, lähestyy ... ja meni...

Miesten I-joukkueen kauden avausturnaus pelataan ensi lauantaina 1. päivä lokakuuta. Turnaukseen liittyvä ennakko on jo nyt ennen turnausta luettavissa täältä. Raportti julkaistaan vasta lauantain turnauksen jälkeen. Ja nyt kun turnaus on ohi on raportti täältä.


18.8.2011

Vuosikokous ja kauden avaava saunailta

Seuran vuosikokous ja kauden avaava saunailta järjestetään tuttuun tapaan syyskuussa perjantaina 16.9.2011 Leppävaaran Panorama Towerissa klo 18:00 alkaen. Kaikilla viime kauden jäsenillä sekä miesten että naisten joukkueesta on mahdollisuus osallistua vuosikokoukseen. Vuosikokouksen jälkeen ilta jatkuu saunaillan ja muun virallisen ohjelman merkeissä. Vuosikokous on maksuton, mutta saunailtaan osallistuminen maksaa tuttuun tapaan. Tarkempi ohjelma ja saunaillan hinta tulee myöhemmin sähköpostissa. Miesten-joukkue voi ilmoittautua saunailtaan nimenhuudon kautta.


1.8.2011

Miesten I-joukkue vahvistuu

Seuramme on solminut tulevalle kaudelle kaksi uutta pelaajasopimusta. Viime kevään try-out jakso vakuutti seurajohdon ja valmennuksen siis kahden pelaajan osalta. Joukkueemme puolustukseen liittyy Tero Kallio ja keskushyökkääjäkaartiamme täydentää Anssi Kiviharju. Näillä vahvistuksilla paikataan helposti viime kauden jälkeen purettujen pelaajasopimuksien aiheuttamat aukot. Tarkempia pelaajatietoja tulee aikanaan pelaajakortteihin kunhan joukkuueen tiedottaja palaa kesälomiltaan.


31.07.2011

Miesten joukkueen valmennustiimi kaudella 2011-2012

Myllymäki siirtyy sivuun

Seppo Myllymäen voimassa oleva valmennussopimus päättyi kauteen 2010-2011, eikä Myllymäki halunnut jatkaa valmentajan tehtävissä jatkosopimustarjouksesta huolimatta. Seppo vastasi tarjoukseen ilmoittamalla, että hän haluaa keskittyä jatkossa täysipainoisesti vain omaan pelaajauraansa. BFC:n seuraorganisaatio haluaa kunnioittaa täysin Sepon päätöstä ja kiittää Seppoa menneistä kausista.

- "Seppo aloitti meillä valmentajan tehtävissä vuonna 2008. Haluankin lämpimästi kiittää Seppoa näistä kolmesta upeasta kaudesta, jonka hän taivalsi joukkueemme peräsimessä. Hän oli se mies, joka nosti BFC:n muiden suurten joukkoon V-divisioonaan. Sitä ei vie kukaan häneltä pois.", seuran puheenjohtaja Antti Halko hehkuttaa.

Uusi valmennustiimi

Sepon tonttia paikkaamaan BFC perustaa uuden valmennustiimin. Valmennustiimiä johtaa huippuvalmentaja Anssi Kiviharju, joka valmentaa parhaillaan myös SB Vantaan miesten edustusjoukkuetta I-divisioonassa. Anssilla on vuosien kokemus myös naisjoukkueiden valmentamisesta aina liigatasolta asti.

- "Olemme neuvotelleet yhteistyöstä Anssin kanssa jo vuosia. Olen todella onnellinen saadessani julkistaa tämän merkittävän sopimuksen, jossa Anssi asettuu osaksi seuramme ylintä johtoa. Uudet treeniolosuhteet ja tuore valmennustiimi vie BFC:n taas askelta ylemmäs - tasolle, jota tällainen joukkue vaatii.", Antti Halko kommentoi sopimusta tuoreeltaan.

Valmennustiimissä Kiviharjun vastuulle kuuluu treenien ja pelisysteemin suunnittelu sekä kokoonpanojen laadinta otteluihin. Kiviharju tulee myös itse vetämään treenejä, mutta muista valmennuskiireistä johtuen läsnäolo ei tule olemaan 100%:sta. Niinpä Kiviharjun ohella valmennustiimissä toimivat myös tutut kasvot Jyrki Laine ja Antti Halko, jotka noudattavat Anssin suunnitelmaa Anssin poissaollessa.

Anssi Kiviharju vetää BFC:n ensimmäiset treenit keskiviikkona 3.8.2011, jolloin medialla on vapaa pääsy harjoituksiin. Haastattelut toivotaan tehtäväksi vasta treenien jälkeen.


Alasivu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43